,
Revolta Global
Arrel de la web

anticapitalisme   laboral   França   Feminisme   drets nacionals   Economia   repressió   Ecologia   Habitatge   política   Internacional   Estat espanyol   Catalunya  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Cómo curarse del capitalismo: cooperativismo y democracia laboral

29 de juliol de 2014

Cocinar es revolucionario

28 de juliol de 2014

Esther Vivas

¿Adiós al campesinado?

29 de juliol de 2014

Revolta Global


 • V Universitat d’estiu anticapitalista

  28 de maig de 2014

  ¨Sense repartiment de la riquesa no hi ha democràcia.¨
  19-24 d’agost, La Granja, Segòvia.
  20 de Juliol - ÚLTIM DIA PER REALITZAR INSCRIPCIÓ AMB PREU REDUÏT


 • Campaments Internacionals de Joves Revolucionaris/àries

  27 de maig de 2014

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Els campaments internacionals de joves revolucionaris/es són un espai de formació i debat, organitzat pels joves de la IV ª internacional de tot el món.


 • Democracia socialista y dictadura del proletariado

  3 de mayo de 2007

  Resolución adoptada en el XI Congreso Mundial de la IV Internacional (1979)

  El debate en curso en el seno del movimiento obrero internacional, en torno a las diferentes concepciones de la democracia socialista y de la dictadura del proletariado, es el más profundo que tiene lugar desde los primeros años que siguieron a la revolución rusa de octubre de 1917.


 • Carta oberta a Jordi Hereu

  3 de maig de 2007

  En defensa dels centres socials autogestionats, per un ús social de la ciutat. Aturem la criminalització de la okupació. Fem una crida a aturar el gir conservador i reaccionari en el que es troba la política municipal. La ciutat té molts reptes, però la resolució dels mateixos no passa per una resposta policial o judicial.


 • ’Sí al Procés de Pau’ demana la superació de la Llei de Partits

  3 de maig de 2007

  La campanya catalana ’Sí al Procés de Pau’ demana que no s’exclogui l’esquerra abertzale de les pròximes eleccions municipals. A la vegada, neix a Madrid una plataforma en suport al procés d’Euskal Herria.


 • Después del 1º de mayo la lucha por la readmisión continua

  3 de mayo de 2007

  Asamblea Despedidos/as SEAT. La Asamblea de Despedidos llamamos a nuestros compañeros/as de SEAT a dar un nuevo empujón para que el reingreso de todos los despedidos sin exclusiones se haga realidad ya.


 • Els resultats de la LCR han estat un verdader èxit

  2 de maig de 2007

  Anàlisi del vot de la LCR a França

  Malgrat la pressió del “vot útil”, el candidat de la LCR, Olivier Besancenot, a obtingut en el recompte definitiu el 4’08 % dels sufragis, val a dir prop d’un milió i mig de vots. A la vista dels resultats assolits per les altres candidatures que se situaven també a l’esquerra del PS, es tracta de tot un èxit.


 • 1 de maig anticapitalista i multicolor

  2 de maig de 2007

  5000 persones a l’1 de maig anticapitalista de Barcelona

  Imatges de la manifestació>> Sota els lemes "Pels drets socials, contra la criminalització dels moviments socials” uns 5.000 manifestants han participat en la manifestació unitària per un 1 de maig anticapitalista celebrada aquesta tarda a Barcelona.


 • Eleccions municipals al maig

  2 de maig de 2007

  Editorial RG#35 Maig 2007

  Votar és cosa d’un dia i no cal oblidar que abans i després tenim la tasca d’anar construint, amb paciència, una alternativa anticapitalista àmplia que pugui també arribar a plantar cara en el difícil terreny de les eleccions. (...)


 • La LCR, al carrer i a les urnes contra Sarkozy

  2 de maig de 2007

  A la manifestació parisenca del 1er de Maig (60.000 manifestants), el seguici de la LCR i les JCR ha aplegat uns quants milers de persones. Al final de la desfilada, Olivier Besancenot ha pres la paraula per denunciar el programa de demolició social que representa el candidat de la dreta, Nicolas Sarkozy (...)


 • 1er de maig a Madrid: "De la invisibilidad a la lucha de clases"

  1 de maig de 2007

  MayDay Madrid 07. "El 1º de Mayo tiene que volver a ser nuestro: anticapitalista, desobediente, antipatriarcal, construido en la calle y desde los movimientos, rebelde y solidario. A medida de lo que somos hoy y del mañana que ya portamos". (...)


 • Historia social del movimiento obrero europeo

  1ro de mayo de 2007

  Wolfgang Abendroth

  "Esta síntesis, entre las formulaciones ideológicas y la táctica política y sindical, entre la teoría y la práctica, hacen del presente trabajo una obra de apreciable valor didáctico. Y esto es precisamente lo que se proponía el autor, como explícita claramente en el prólogo cuando dice que «se ha renunciado adrede al aparato científico, pues aspira a ser de fácil lectura y no tratado histórico»."


 • Prohibit acomiadar, tancar o deslocalitzar empreses!

  1 de maig de 2007

  Full del mes abril-maig

  És hora de dir “Prou!”, de mobilitzar-nos en solidaritat amb les lluites dels treballadors i treballadores de SAS, Delphi, Iberia, SEAT, etc., de lluitar tothom conjuntament per l’objectiu de prohibir els acomiadaments, els tancaments i deslocalitzacions, per posar fi a la precarietat, reconquerint i ampliant els drets socials.


 • Sobirania alimentària, objectiu polític

  30 d'abril de 2007

  Esther Vivas. L’accés, per part del petit camperolat, a la terra, a l’aigua, a les llavors... no és avui un dret garantit. La liberalització agrícola i comercial sotmet una immensa part de la població que viu de l’agricultura (...)


 • ¿Qué socialismo para el siglo XXI?

  29 de abril de 2007

  Andreu Coll

  Hoy, para evitar que la prometedora consigna “otro mundo es posible” acabe reduciéndose a un triste “otro gobierno es posible” es urgente profundizar en las grandes preguntas: ¿Qué mundo queremos? ¿Cómo tiene que funcionar la sociedad por la que luchamos?


 • Manifest per un 1r de maig anticapitalista

  28 d'abril de 2007

  Manifestació: 1r de maig a les 17h a la plaça Universitat

  Perquè un altre món és possible: sense explotadors ni explotats tots i totes a la manifestació: 1r de maig a les 17h a la plaça Universitat. Pels drets socials i laborals! Contra la criminalització dels moviments socials i les lluites! Una vegada més en aquest 1r de maig, molts homes i dones sortim al carrer per fer sentir la nostra veu contra les agressions del capitalisme i per solidaritzar-nos amb les lluites socials. (...)


 • L’Extrema Dreta a l’Estat Espanyol: Un nou ascens?

  27 d'abril de 2007

  Miguel Urban. L’extrema dreta està acaparant una atenció mediàtica inusitada en els últims temps, gràcies a la seva visualització en les manifestacions frontistes del Partit Popular i al seu activisme juvenil, cada vegada mes intens. Aquest tractament mediàtic ha obviat sistemàticament la qüestió dels partits o organitzacions polítiques de la ultradreta (...)


 • Chávez convida a estudiar a Trotsky

  27 d'abril de 2007

  "A Veneçuela es donen les condicions per a fer una veritable revolució"

  Durant el programa setmanal ’Aló Presidente’, transmès diumenge passat 22 d’abril, el President Hugo Chávez va convidar als veneçolans a estudiar els escrits del revolucionari rus León Trotsky, i especialment l’expressat per aquest en el fulletó ’El Programa de Transició’ (...)


 • “Iraq y Afganistán forman parte de la misma guerra”

  27 de abril de 2007

  Franco Turigliatto: diputado expulsado de Rifondazione

  Álvaro Núñez Vaquero/ Turin, Periódico "Diagonal". A pesar de las similitudes entre el caso italiano y el español, sólo en Italia esta contradicción ha generado una oposición suficientemente grande como para desestabilizar al Gobierno.


 • No als acomiadaments en SAS!

  26 d'abril de 2007

  Que SEAT recuperi la producció i absorbeixi tota la plantilla!

  Comissió sindical de Revolta Global. El passat dia 1 de març SEAT i SAS havien acordat l’extinció anticipada del contracte de subministrament de taulers de control que actualment es fan en la factoria d’Abrera, passant a realitzar aquesta producció l’empresa Peguform. (...)


 • Declaració davant del "pacte de desbloqueig" de la llei de la memòria

  26 d'abril de 2007

  Revolta Global dona suport a la declaració impulsada per l’Equip Nizkor en contra del "pacte de desbloqueig" del projecte de llei per la memòria històrica signat pel govern espanyol i IU-ICV al Congrés dels diputats. Com peu llegir a la declaració: ’El acuerdo al que han llegado es en realidad una forma de promoción de la legalidad franquista y de sus consecuencias’.


 • Prodi bis, un govern impermeable als conflictes

  25 d'abril de 2007

  Carlos Sevilla. La recent crisi de govern, desencadenada per la seva orientació en matèria de política exterior, s’ha resolt amb una reedició, aquesta vegada com a farsa, del govern Prodi: el Prodi bis.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...