,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Catalunya   drets nacionals   política   Estat espanyol   Economia   anticapitalisme   laboral   repressió   Feminisme   Internacional   Ecologia   Habitatge   França  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Presentar un projecte

28 de maig de 2015

#FiraLiteral. Idees i llibres radicals

27 de maig de 2015

Jesús Gellida

Municipals Tarragona 2015 - El vent fresc entra al consistori tarragoní

25 de maig de 2015

Esther Vivas

“De asaltar la calle a las instituciones y ganarlas”

28 de maig de 2015

“Barcelona en Comú demostra que és possible guanyar i fer una altra política”

27 de maig de 2015

Web de RevoltaGlobal


 • Pel dret a tenir drets

  30 de gener de 2008

  Fede Ferran: Sobre ells i elles cau la mes absoluta desprotecció: Emigren en un món capitalista "desenvolupat", obert al moviment de capitals però hipòcritament tancat segons convingui al de persones. Són obligats a pagar importants quantitats a les màfies [...]


 • "El futur del Fòrum Social Mundial"

  29 de gener de 2008

  Personalitats compromeses han participat en el llibre "El futur del Fòrum Social Mundial" (Icaria editorial, 2008), un recull de reflexions sobre els fòrums socials i el camí que han d’emprendre. De Porto Alegre a Catalunya han passat set anys, on entitats i moviments socials d’arreu del món han treballat en la construcció d’un món més just.


 • Adéu, ens n’anem; allà et quedes!

  29 de gener de 2008

  Sergio. Les delocalitzacions no són res nou ni estrany, sinó part de la dinàmica normal del capitalisme. Són uns dels molts instruments amb què aquest compta per aconseguir el seu objectiu: obtenir el màxim benefici.


 • 4000 persones a Barcelona per un altre món possible

  28 de gener de 2008

  Imatges de la manifestació del FSCat

  Sota el lema "Contra la guerra i la pobresa, un altre món és possible", més de 4000 persones es van manifestar diumenge 27 a la manifestació que va clausurar el programa del Fòrum Social Català. Veure imatges de la manifestació>>


 • Declaració de l’Assemblea de Moviments Socials del FSCat

  27 de gener de 2008

  Venim dels moviments socials de les comarques de Catalunya i d’altres llocs dels Països Catalans, per a trobar-nos durant aquest primer Fòrum Social Català, atenent la convocatòria del Dia d’Acció Global, acordada al Fòrum Social Mundial de Nairobi.


 • "Al darrere del mileurisme i de l’especulació hi ha la globalització"

  27 de gener de 2008

  Entrevista a Esther Vivas al diari El Punt

  «Cal que la gent sigui conscient que la globalització neoliberal afecta la vida diària», assegura Esther Vivas, una de les portaveus de la plataforma Fòrum Social Català. Per aconseguir-ho, diu, la mobilització és la millor arma.


 • La revolta avança per Amèrica Llatina

  26 de gener de 2008

  Josep Maria Antentas i Esther Vivas. Amèrica Llatina és una de les regions del planeta on les resistències al neoliberalisme són més intenses. L’aixecament zapatista de l’1 de gener de 1994 marcà simbòlicament l’inici de la contestació [...]


 • Ecuador. Desafíos de la nueva Asamblea Constituyente y la deuda

  26 de enero de 2008

  Eric Toussaint: Entre noviembre de 2006 y septiembre de 2007, Rafael Correa ha ganado en cuatro citas electorales. Mientras tanto, realizó varios cambios importante: acercamiento a Venezuela y Bolivia; rechazo de la firma de un tratado de libre comercio con Estados Unidos y anuncio de la evacuación de la base militar estadounidense en Manta, en el 2009, entre otras.


 • Tractat europeu: una batalla pel món del treball

  26 de gener de 2008

  Alain Krivine: Es prepara un autèntic atemptat contra la democràcia amb la decisió de Sarkozy de fer ratificar el Tractat europeu pel Congrés de Versalles i no pas pel poble. L’any 2005, la majoria absoluta d’electors i electores es va pronunciar en contra d’aquest projecte, mentre que les dues terceres parts de la representació parlamentària hi era favorable.


 • Vetlla amb espelmes: Aïllem l’estat d’Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza

  25 de gener de 2008

  Aquest dissabte 26 gener a les 20h a la Plaça Universitat (Barcelona) es convoca una vetlla amb espelmes tota la nit per denunciar el bloqueig que viu el territori de Gaza. Aquesta situació imposada per l’Estat d’Israel és un càstig col·lectiu indiscriminat a tota una població civil.


 • El Fòrum Social Català ja és aquí

  24 de gener de 2008

  Esther Vivas/El Punt: El procés del FSCat està sent un punt de trobada d’un gran nombre d’organitzacions catalanes contribuint al treball en xarxa, a l’intercanvi d’idees i a l’enfortiment mutu. Del 25 al 27 de gener és quan es portaran a terme la majoria d’activitats.


 • Centenars de persones es concentren a favor de l’avortament

  24 de gener de 2008

  Maria Altimira: Centenars de persones es van concentrar ahir (23 de gener) a la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar la despenalització de l’avortament, exigir que sigui lliure i gratuït i denunciar la «persecució» de què han estat víctimes algunes dones [...]


 • El Fòrum Social Català ja està en marxa

  23 de gener de 2008

  Com a resposta a la crida del Fòrum Social Mundial per a celebrar un Dia d’Acció i Mobilització Global al voltant del 26 de gener, el Fòrum Social Català s’ha posat ja en marxa amb una setmana de mobilitzacions i accions a casa nostra per visibilitzar i potenciar els moviments i les propostes que existeixen arreu del territori. Veure fotos i vídeo de la roda de premsa.


 • Tras 5 meses de lucha, acaba el conflicto de FRAPE

  23 de enero de 2008

  Intersindical Alternativa de Catalunya: Esta tarde (23 de enero), la asamblea de los trabajadores de FRAPE ha decidido aceptar una de las tres propuestas presentadas por la empresa a través del Departament de Treball. En la última semana, la Consellera de Treball, Mar Serna, ha tenido diversos contactos con los asesores del comité y con la dirección de la empresa.


 • 9 de febrer: manifestació dels conductors d’autobusos a Barcelona

  22 de gener de 2008

  Molta gent ha mostrat el seu suport a la lluita dels conductors
  d’autobusos de TMB pels dos dies de descans. Per això
  mateix, els conductors/es de busos TMB organitzen pel proper 9
  de febrer una manifestació que serveixi també de repulsa a la pallissa que va rebre un company a mans d’un mosso d’esquadra.


 • Crònica d’una vaga a una fàbrica de Ford a Rússia

  22 de gener de 2008

  Maria Kurzina i Boris Kagarlitsky: Durant més de tres setmanes, els assalariats i assalariades de la fàbrica Ford de Vsevolozhsk (a la regió de Sant Petersburg) han estat en vaga, reclamant un augment salarial. Si bé no han aconseguit obtenir satisfacció a les seves demandes, la direcció tampoc no ha pogut doblegar el sindicat.


 • FSCat: el territori i l’agricultura no són una mercaderia

  21 de gener de 2008

  Esther Vivas: Des del Fòrum Social Català, organitzacions de solidaritat, ecologistes, de dones, sindicals, de consumidors i consumidores, estudiants..., exigim una agricultura i un territori al servei de les persones i respectuós amb el medi ambient i fem nostre el lema de la Vía Campesina: “El món no està en venta”... ni aquí ni enlloc.


 • Els treballadors de FRAPE es mobilitzen a les portes de l’acte de Montilla, González i Chacón

  20 de gener de 2008

  Un ampli grup de treballadors/es de FRAPE s’han manifestat avui, 20 de gener, a les portes de l’acte pre-electoral del PSC celebrat a la Vall d’Hebron, on intervenien José Montilla, Felipe González i Carme Chacón. Varis militants de Revolta Global han estat presents a la concentració per mostrar-los la seva solidaritat i el compromís amb la seva lluita.


 • Gent de Gramenet: recorrem les multes sense perdre el sentit de l’humor

  20 de gener de 2008

  Malgrat que les multes que ens ha imposat l’Ajuntament no ens han agradat gens ni mica, i són una cosa molt sèria, a Gent de Gramenet no hem volgut perdre el significat graciós de les nostres sigles (GG) i, per tant, tampoc el sentit de l’humor


 • Les dones parim, les dones decidim

  19 de gener de 2008

  Concentració pel dret a l’avortament lliure i gratuït el proper dimecres, 23 de gener, a les 19h a Pl. Sant Jaume. Després de més 30 anys d’accions, reflexions i mobilitzacions pel dret a l’avortament hem acabat i començat l’any a Barcelona i a Madrid amb greus atacs als drets de les dones.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...