,
Revolta Global
Arrel de la web

Ecologia   Internacional   anticapitalisme   Estat espanyol   Feminisme   Economia   laboral   política   drets nacionals   Habitatge   França   repressió   Catalunya  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Sin tiempo para el amor: el capitalismo romántico

22 de novembre de 2014

Jornades contra la violència de gènere al Ribot i Serra

22 de novembre de 2014

Esther Vivas

“El PP utlitza la querella contra Mas per desviar l’atenció dels casos de corrupció que l’afecten”

21 de novembre de 2014

“Es fundamental reeducarnos en lo que comemos y cómo lo comemos”

20 de novembre de 2014

Revolta Global


 • 9N: després de l’èxit democràtic cal donar nous passos

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  10 de novembre de 2014

  L’èxit de participació del 9N ha marcat un punt d’inflexió en la situació política catalana. No era la consulta definitiva que hagués fet falta fer, però, tanmateix, la jornada de participació del 9N ha permès al poble de Catalunya poguer-se expressar políticament i desafiar al Tribunal Constitucional.


 • Els reptes dels moviments avui: consolidar experiències i articular les lluites

  13 de setembre de 2007

  Esther Vivas. cal impulsar la coordinació de les lluites, creant espais d’articulació de les mateixes i evitar que aquestes quedin aillades. No podem renunciar a la construcció de moviments socials àmplis i amb vocació de masses (...)


 • Fòrum Social Català al gener del 2008

  9 de setembre de 2007

  El FSCat és un espai de trobada obert, no governamental i no partidari. És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles (...)


 • Medios de comunicación y empanadas

  9 de septiembre de 2007

  Una semana después de la movilización nacional de la CUT en Chile

  Uno de los casos más emblemáticos de aquella jornada fue la agresión que sufrió el senador de la Republica Alejandro Navarro por parte de un carabinero. El asunto conmocionó a la opinión publica, por ser socialista, por tanto, compañero de militancia de la Presidenta Bachelet.


 • Llibertat i drets socials: república catalana!

  7 de setembre de 2007

  Comunicat Revolta Global per a la Diada de l’11 de setembre

  No hi ha més camí que propiciar les resistències, la mobilització social i l’autoorganització davant cada agressió. Només així es podran anar creant les condicions favorables a l’autodeterminació. (...) Val a dir, la perspectiva d’una República Catalana.


 • "Resistències": Pensar la revolució avui

  7 de setembre de 2007

  Marc Casanovas. Aquí on el llibre “Resistències” de Daniel Bensaïd cobra la seva intempestiva actualitat, ja que, tot el llibre és un al·legat crític i apassionat per intentar pensar la inexcusable cita que tenim “aquí i ara” amb la revolució.


 • Mobilización nacional en Chile (29 de agosto)

  6 de septiembre de 2007

  + Declaración de la Tendencia Socialista Revolucionaria

  “No voy a aceptar que se cuestione mi vocación y la de mi gobierno por la justicia social” (Bachelet). ¡Desde luego que la Presidenta no lo aceptó! Tan solo hace falta ver las imágenes que han circulado por varios medios de comunicación internacionales para darse cuenta de la desmedida represión que se ejerció (...)


 • Serveis públics, privatitzacions i apagades

  6 de setembre de 2007

  Les misèries de la Catalunya lumpenestatutària

  Editorial RG#37 setembre 2007. L’espectacle de subdesenvolupament que ha patit la ciutat de Barcelona aquest estiu amb l’apagada del 23 de juliol és un botó de mostra del model de societat cap a la qual ens porta el caos socioambiental del neoliberalisme. [...]


 • Un mur de silenci pretén ocultar el poble amazic

  6 de setembre de 2007

  Fede Ferran. De nou notícies de repressió i de mort arriben fins a nosaltres des del Marroc. Centenars d’estudiants amazics han hagut d’abandonar precipitadament la universitat.


 • França: el repte d’un nou partit anticapitalista

  5 de setembre de 2007

  Universitat d’estiu de la LCR

  Lluís Rabell. Rècord absolut de participació a la XVI edició de la Universitat d’estiu que, a finals d’agost, reuneix tradicionalment la Lliga comunista revolucionària per preparar el nou curs polític. Enguany, més de mil participants s’han donat cita a Port Leucate, prop de Perpinyà (...).


 • Una màquina trituradora d’éssers humans

  3 de setembre de 2007

  Suïcidi a la fàbrica del grup PSA de Mulhouse

  Mario, de 55 anys, es va donar la mort penjant-se, el dilluns 16 de juliol, a la fàbrica del grup PSA (Citroën-Peugeot) de Mulhouse. Amb aquest, ja són cinc els suïcidis que s’han produït a la factoria (...)


 • Patiment i suïcidis al treball

  2 de setembre de 2007

  Christophe Dejours és psiquiatre i titular de la càtedra de psiquiatria sobre salut laboral al CNAN (Conservatori nacional d’arts i oficis). Entrevista a càrrec del periodista Stéphane Lauer.


 • República democrática del Congo: la guerra contra las mujeres

  2 de septiembre de 2007

  A continuación publicamos extractos de un testimonio abrumador sobre el sufrimiento de las mujeres, las principales victimas de la guerra civil en el que está inmerso el país del presidente Joseph Kabila (una guerra apoyada por las potencias occidentales).


 • Declaració pública de la comissió permanent sobre Amèrica Llatina

  20 de agosto de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  A las trabajadoras y los trabajadores del mundo, a las y los estudiantes, a las luchadoras y los luchadores sociales, a las revolucionarias y los revolucionarios, a nuestro Pueblo. (...)


 • Declaració de la comissió permanent sobre repressió sobre la situació en Euskal Herria

  20 de agosto de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  Euskal Herria es un pueblo que desde hace decadas vive un conflicto politico basado en la negación que tanto los Estados español y francés hacen del derecho de los ciudadanos vascos a decidir su futuro. (...)


 • Conclusions de la comissió permanent sobre moviment estudiantil

  18 de agosto de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  El trabajo en el movimiento estudiantil de los jóvenes de la IV es sin duda prioritario, tanto por la composición mayoritariamente estudiantil de la juventud de las secciones como porque el movimiento estudiantil se rebela un espacio especialmente proclive para acumular fuerzas (...)


 • XXIVes campaments de joves: el diari del campament

  16 d'agost de 2007

  L’organització del campament va preparar aquest any un nou material per als participants: un diari multilingüe que cada dia amenitzava una mica els esmorzars. Us podem oferir les diferents edicions diàries que van sortir en PDF, en la seva edició castellana.


 • XXIVes campaments de joves: sessions de formació

  15 d'agost de 2007

  Les sessions de formació dels campaments són espais on de manera pedagògica s’analitza alguna perspectiva del debat del dia. Aquí us podem oferir (en francès) en vídeo dues d’elles. Una sobre el paper del jovent a la classe obrera i altre sobre "Estratègia i Partit", per Daniel Bensaïd.


 • Declaració de la comissió permament sobre l’Orient Mitjà

  15 d'agost de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  Les comissions permanents del Campaments són espais de coordinació de lluites als moviments socials on participen els diferents militants joves de les seccions de la IV internacional. Aquí tenim la declaració de la comissió permanent sobre l’Orient Mitjà (...)


 • La fragilitat d’un model econòmic

  14 d'agost de 2007

  Miquel Garcia. La crisi hipotecària ocorreguda als EUA, continguda per les milionàries injeccions de diners del la Reserva Federal (Fed) i del Banc Central Europeu (BCE), mostra fins quin punt és fràgil l’actual model econòmic. (...)


 • Declaració final de la comissió permament contra la repressió

  14 d'agost de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  Des de fa diversos anys, els moviments socials han estat molt fortament reprimits. Ja sigui sota la forma de repressió policíaca, de repressió sindical, etc... Nombrosos actors dels moviments socials són els blancs dels atacs de la classe dirigent. (...)


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...