,
Revolta Global
Arrel de la web

anticapitalisme   política   Estat espanyol   drets nacionals   Economia   Feminisme   Habitatge   laboral   Catalunya   Ecologia   Internacional   França   repressió  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

La paradoja del capitalismo y la estrategia revolucionaria magnética

18 de setembre de 2014

La cultura libre vive, la lucha sigue

17 de setembre de 2014

Jesús Gellida

Publicació "Pensamiento Libre: una apuesta por los derechos humanos"

16 de setembre de 2014

Esther Vivas

[novembre] Curs a Barcelona: Qui decideix què mengem?

17 de setembre de 2014

La agricultura ecológica, una apuesta de futuro

16 de setembre de 2014

Seaview Submarine. Àngel Pagès.

Guillem Martínez. De la Barcelona Rebel a la Catalunya indignada

16 de setembre de 2014

Revolta Global


 • FSM: debilitats i reptes de futur

  7 de juny de 2007

  Esther Vivas. Malgrat els seus límits i debilitats, el Fòrum Social Mundial (FSM) continua sent el major espai d’encontre, d’intercanvi i de debat, a nivell internacional, d’aquells actors que s’oposen al model de globalització neoliberal.


 • Davant el trencament de l’alto al foc per ETA

  6 de juny de 2007

  Cal continuar apostant pel procés de pau

  Comunicat de Revolta Global crida a mantenir amb fermesa l’exigència d’un procés de pau per a Euskadi. Només un ampli moviment social - i no la via de les armes - pot desbloquejar la situació.


 • Mobilització contra el G8 i l’imperi de l’ànim de lucre

  6 de juny de 2007

  La campanya per l’abolició del deute extern Qui deu qui? us convoca a l’acció de protesta, el 7 de Juny a les 12 hores a Plaça Catalunya (Barcelona), per denunciar les responsabilitats del G8 i les empreses transnacionals en la destrucció del planeta i la dignitat dels pobles.


 • La feixista Nitu Pérez va rebre una pallissa política a Antena3

  6 de juny de 2007

  Antena 3 va emitir un programa-debat ’Informe especial’ sobre ’La mort de RCTV’ (sic). En el debat van participar els professors Carlos Fernández Liria i Luis Alegre, que van defensar la revolució bolivariana davant la periodista feixista Nitu Pérez Osuna. Veure vídeo>>


 • Davant d’un possible cop d’estat a Veneçuela

  5 de juny de 2007

  Dirigents sindicals proposen un Pla anticolpista

  Un pla d’articulació entre el govern nacional i les organitzacions socials i sindicals que recolzen el procés revolucionari, per enfrontar l’onada colpista desencadenada, és la proposta d’un grup de dirigents sindicals pertanyents al sector del C-CURA. Fotos i audio>>


 • Campanya de solidaritat amb Josep Pàmies

  5 de juny de 2007

  Per una Terra lliure de transgènics

  www.assembleapagesa.cat. El proper 11 de Juny, tindrà lloc el segon judici a l’estat espanyol per accions de protesta contra els cultius i aliments transgènics. Aquest cop, la repressió es dirigeix cap a Josep Pàmies, pagès, històric sindicalista i activista anti-transgènic.


 • Les llibertats polítiques i els drets civils estàn amenaçats...

  5 de juny de 2007

  ...defensem-los activament!

  Full del mes de juny de Revolta Global. Cal organitzar una resposta popular i ciutadana capaç de defensar i ampliar drets com el d’organització, vaga i manifestació…


 • Sobre la no renovación de la señal en abierto a RCTV

  5 de junio de 2007

  Informe sobre 236 clausuras, revocaciones y no renovaciones de Radio y TV en 21 países del mundo, incluyendo EEUU y Unión Europea. Son muchos los análisis que apuntan a una nueva estrategia golpista, de cuya agenda formarían parte algunos clásicos de la desestabilización (...)


 • La no renovació de RCTV és un aprofundiment del procés revolucionari a Venezuela

  4 de juny de 2007

  Asamblea Bolivariana de Catalunya. El dia 27 de maig a les 12 de la nit venç la concessió d’un dels mitjans que més suport ha donat als intents colpistes contra el govern de Veneçuela. Veure els primers moments de ’TV Venezolana Social’ (TVES)>>


 • Les veritats de Maragall... i les nostres

  4 de juny de 2007

  Joan Fradera. Malgrat el conformisme de la classe política catalana, el debat sobre el Dret a Decidir tornarà a estar e l’ordre del dia, sobre tot, si una sentència del Tribunal Constitucional el fa inevitable.


 • El SSP es queda fora del parlament després de dos anys turbulents

  3 de juny de 2007

  Roque Martínez. En aquest número de Revolta Global donem compte d’alguns importants avenços recents de l’esquerra conseqüent a Itàlia i a França. Seria deshonest si no completéssim el panorama informant del dolorós retrocés sofert a Escòcia.


 • Una victoriosa derrota

  3 de juny de 2007

  Sobre ’Trotskismos’ de Daniel Bensaïd, El Viejo Topo, Barcelona, 2007

  Andreu Coll. Aquest és un text important per reflexionar sobre el segle XX a través de les experiències del corrent que dóna nom al llibre. El gran drama del segle passat no s’entén sense situar correctament la història de la Revolució russa i del moviment comunista internacional.


 • El reto del socialismo en el siglo XXI

  2 de junio de 2007

  Algunas primeras lecciones desde Venezuela

  Stuart Piper. Fue la profundidad de las reformas estructurales de Venezuela lo que situó en primera instancia al proceso como un referente para el movimiento mundial por la justicia y para la izquierda internacional.


 • Eleccions municipals: advertiment a l’esquerra

  2 de juny de 2007

  Editorial RG#35 Juny 2007

  Unes apressades i primeres valoracions sobre les eleccions municipals – i autonòmiques en alguns casos – d’aquest diumenge, 27 de maig, permeten concloure que la ciutadania envia un significatiu advertiment a les esquerres, sobretot pel que fa a Catalunya.


 • Barcelona, maig del 37, barricades i policies

  2 de juny de 2007

  Pepe Gutiérrez. Han passat 70 anys, i maig del 37 continua animant controvèrsies, amb la particularitat que la descomposició i descrèdit de l’estalinisme han pogut escombrar els pocs dubtes que podien existir sobre la seva naturalesa. (...)


 • Quan la dreta veneçolana ja no sap què fer per recuperar el poder

  31 de maig de 2007

  Una reflexió sobre la no-renovació de RCTV des d’un perspectiva catalana

  Laia Altarriba. Avui estic indignada, molt indignada. El tractament que la major part de mitjans de comunicació fan de la no-renovació de la llicència a Radio Caracas Televisión (RCTV) em sembla escandalós. A més, el que em preocupa és que el seu discurs va calant, ja que és l’únic que se sent. (...)


 • Racisme, antisemitisme i eugenèsia als Estats Units

  22 de maig de 2007

  Michael Löwy. Publicat fa un any, la novel·la de Philip Roth «El complot contra Amèrica» imagina l’arribada de Charles Lindbergh a la presidència dels Estats Units el 1940. Si la victòria del cèlebre aviador, antisemita declarat i simpatitzant del règim nazi, sobre Franklin Roosevelt és una ficció, la influència del nazisme des de l’altra banda de l’Atlàntic era ben real.


 • República e Instituciones. Romper el presidencialismo

  22 de mayo de 2007

  Daniel Bensaid. Esta campaña electoral ha puesto de nuevo en un primer plano la necesaria “reforma” de las instituciones, que al Partido Socialista le cuesta definir.


 • Prou repressió als moviments socials de Catalunya!

  22 de maig de 2007

  Davant l’actuació dels mossos d’esquadra en la manifestació de l’Assemblea d’Okupes

  Comunicat de Revolta Global. L’actuació dels mossos d’esquadra, dirigits pel conseller Joan Saura d’ICV-EUiA, en la manifestació convocada aquest dissabte dia 19 per l’Assemblea d’Okupes a Barcelona és un pas més en la dinàmica de criminalització dels moviments socials (...)


 • Alerta: democràcia contaminada

  16 de maig de 2007

  La campanya unitària "Sí al procés de pau" va realitzar ahir, 15 de maig, un acte simbòlic a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per denunciar la greu situació creada a Euskadi amb la prohibició de les llistes electorals abertzales.


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...