,
Revolta Global
Arrel de la web

França   Economia   repressió   Ecologia   política   Estat espanyol   laboral   Habitatge   drets nacionals   anticapitalisme   Internacional   Feminisme   Catalunya  
VEURE TOTS ELS BLOGS

#ineditviable

Compromiso y cuidado en la ciencia

25 de novembre de 2014

Comalas

24 de novembre de 2014

Jesús Gellida

Senyor Mas convoqui eleccions constituents

23 de novembre de 2014

Esther Vivas

“Calen unes eleccions constituents per decidir quin model de país volem”

25 de novembre de 2014

“Quieren aprovechar el TTIP para imponer aún más los transgénicos”

24 de novembre de 2014

Revolta Global


 • 9N: després de l’èxit democràtic cal donar nous passos

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  10 de novembre de 2014

  L’èxit de participació del 9N ha marcat un punt d’inflexió en la situació política catalana. No era la consulta definitiva que hagués fet falta fer, però, tanmateix, la jornada de participació del 9N ha permès al poble de Catalunya poguer-se expressar políticament i desafiar al Tribunal Constitucional.


 • Reivindiquem un dret fonamental, no almoines electoralistes

  19 de setembre de 2007

  Les mesures aprobades avui pel govern en relació a l’habitatge

  Comunicat de V de Vivenda. Les mesures aprovades avui pel govern en relació a l’habitatge només ens demostren una cosa: Avui més que mai hem de seguir amb les mobilitzacions per exigir que es faci efectiu el dret a l’habitatge (...).


 • Lluita per la igualtat de condicions en el grup CCRTV

  18 de setembre de 2007

  Roque Martínez. Apart de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, amb el pas del temps la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) ha creat altres empreses més petites lligades a les noves tecnologies amb sous i condicions inferiors.


 • Un ‘pacte’ al servei de sa majestat el Totxo

  17 de setembre de 2007

  José Téllez. Aquests dies s’aprova el Pacte Nacional de l’Habitatge, que permetrà revifar el mercat de la construcció i la compravenda de pisos per tal de salvar la crisi de la bombolla immobiliària.


 • Precarietat laboral a la Universitat

  17 de setembre de 2007

  Isabel Benítez. L’Assemblea contra la Precarietat aglutina tots els col·lectius de personal docent i d’administració de serveis de la UAB que desenvolupen el seu treball sota condicions de precarietat creixent (...)


 • Ja portem 30.000 signatures pel dret de decidir

  16 de setembre de 2007

  La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) es congratula de la “massiva resposta” de la societat civil catalana, el passat 11 de setembre, en recollir més de 12.000 signatures per a la campanya Decideixo Decidir! durant la Diada.


 • L’ecologia com a qüestió de classe

  16 de setembre de 2007

  Dossier sobre ecologia i capitalisme

  Es fa cada cop més urgent trobar els lligams adients entre el projecte socialista revolucionari i el combat contra la destrucció ecològica del planeta... i dels seus habitants. (...)


 • Seminari de la IV Internacional a Caracas

  14 de setembre de 2007

  Josep Cruelles. Organitzat per la IV Internacional, es va realitzar a Caracas, el passat 10 d’agost, un seminari sobre el socialisme del segle XXI i la situació i perspectives a Veneçuela.


 • Els reptes dels moviments avui: consolidar experiències i articular les lluites

  13 de setembre de 2007

  Esther Vivas. cal impulsar la coordinació de les lluites, creant espais d’articulació de les mateixes i evitar que aquestes quedin aillades. No podem renunciar a la construcció de moviments socials àmplis i amb vocació de masses (...)


 • Fòrum Social Català al gener del 2008

  9 de setembre de 2007

  El FSCat és un espai de trobada obert, no governamental i no partidari. És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles (...)


 • Medios de comunicación y empanadas

  9 de septiembre de 2007

  Una semana después de la movilización nacional de la CUT en Chile

  Uno de los casos más emblemáticos de aquella jornada fue la agresión que sufrió el senador de la Republica Alejandro Navarro por parte de un carabinero. El asunto conmocionó a la opinión publica, por ser socialista, por tanto, compañero de militancia de la Presidenta Bachelet.


 • Llibertat i drets socials: república catalana!

  7 de setembre de 2007

  Comunicat Revolta Global per a la Diada de l’11 de setembre

  No hi ha més camí que propiciar les resistències, la mobilització social i l’autoorganització davant cada agressió. Només així es podran anar creant les condicions favorables a l’autodeterminació. (...) Val a dir, la perspectiva d’una República Catalana.


 • "Resistències": Pensar la revolució avui

  7 de setembre de 2007

  Marc Casanovas. Aquí on el llibre “Resistències” de Daniel Bensaïd cobra la seva intempestiva actualitat, ja que, tot el llibre és un al·legat crític i apassionat per intentar pensar la inexcusable cita que tenim “aquí i ara” amb la revolució.


 • Mobilización nacional en Chile (29 de agosto)

  6 de septiembre de 2007

  + Declaración de la Tendencia Socialista Revolucionaria

  “No voy a aceptar que se cuestione mi vocación y la de mi gobierno por la justicia social” (Bachelet). ¡Desde luego que la Presidenta no lo aceptó! Tan solo hace falta ver las imágenes que han circulado por varios medios de comunicación internacionales para darse cuenta de la desmedida represión que se ejerció (...)


 • Serveis públics, privatitzacions i apagades

  6 de setembre de 2007

  Les misèries de la Catalunya lumpenestatutària

  Editorial RG#37 setembre 2007. L’espectacle de subdesenvolupament que ha patit la ciutat de Barcelona aquest estiu amb l’apagada del 23 de juliol és un botó de mostra del model de societat cap a la qual ens porta el caos socioambiental del neoliberalisme. [...]


 • Un mur de silenci pretén ocultar el poble amazic

  6 de setembre de 2007

  Fede Ferran. De nou notícies de repressió i de mort arriben fins a nosaltres des del Marroc. Centenars d’estudiants amazics han hagut d’abandonar precipitadament la universitat.


 • França: el repte d’un nou partit anticapitalista

  5 de setembre de 2007

  Universitat d’estiu de la LCR

  Lluís Rabell. Rècord absolut de participació a la XVI edició de la Universitat d’estiu que, a finals d’agost, reuneix tradicionalment la Lliga comunista revolucionària per preparar el nou curs polític. Enguany, més de mil participants s’han donat cita a Port Leucate, prop de Perpinyà (...).


 • Una màquina trituradora d’éssers humans

  3 de setembre de 2007

  Suïcidi a la fàbrica del grup PSA de Mulhouse

  Mario, de 55 anys, es va donar la mort penjant-se, el dilluns 16 de juliol, a la fàbrica del grup PSA (Citroën-Peugeot) de Mulhouse. Amb aquest, ja són cinc els suïcidis que s’han produït a la factoria (...)


 • Patiment i suïcidis al treball

  2 de setembre de 2007

  Christophe Dejours és psiquiatre i titular de la càtedra de psiquiatria sobre salut laboral al CNAN (Conservatori nacional d’arts i oficis). Entrevista a càrrec del periodista Stéphane Lauer.


 • República democrática del Congo: la guerra contra las mujeres

  2 de septiembre de 2007

  A continuación publicamos extractos de un testimonio abrumador sobre el sufrimiento de las mujeres, las principales victimas de la guerra civil en el que está inmerso el país del presidente Joseph Kabila (una guerra apoyada por las potencias occidentales).


 • Declaració pública de la comissió permanent sobre Amèrica Llatina

  20 de agosto de 2007

  Aprovada als XXIV Campaments de Joves Revolucionaris

  A las trabajadoras y los trabajadores del mundo, a las y los estudiantes, a las luchadoras y los luchadores sociales, a las revolucionarias y los revolucionarios, a nuestro Pueblo. (...)


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...