,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

Internacional   Feminisme   drets nacionals   França   laboral   Economia   Habitatge   anticapitalisme   Ecologia   política   repressió   Estat espanyol   Catalunya  
VEURE TOTS ELS BLOGS

Esther Vivas

“La conselleria d’interior defuig responsabilitats en el cas d’Ester Quintana”

30 de juliol de 2015

#ineditviable

Teixir contrapoder local per a assaltar els cels (una versió anticapitalista)

31 de juliol de 2015

Esplais, cultura i ApS

30 de juliol de 2015

Web de RevoltaGlobal


 • "El choque de Barbaries"

  17 de febrer de 2008

  Gilbert Achcar

  S’edita en castellà El choque de Barbaries de Gilbert Achcar, una de les obres internacionals de referència sobre la “guerra global permanent” escrit per un dels analistes més reputats en la matèria.


 • Seat: la vaga del dia 20 pot ser decisiva

  16 de febrer de 2008

  Lluís Rabell. Cada dia que passa, la situació dels vaguistes de fam és més dura. Aquest dijous, 14 de febrer, mentre assistia a la formidable mobilització dels ensenyants i els estudiants contra la LEC, un d’aquests companys, el veterà Wenceslao Calero, va haver de ser hospitalitzat, víctima d’una sobtada caiguda de tensió. (...)


 • Italia: La izquierda anticapitalista ante las elecciones generales

  15 de febrero de 2008

  Salvatore Cannavò y Franco Turigliatto. La caída del gobierno Prodi traza el desastre de una débil y mal congeniada hipótesis política. En tan sólo 18 meses el centroizquierda -la mítica Unione que debía cambiar Italia “de verdad”- ha encadenado un fracaso tras otro, dejando tras de sí una pila de escombros.


 • SGAE: Crònica d’un malalt agonitzant

  15 de febrer de 2008

  José Téllez. L’aprovació abans de Nadal del nou cànon digital que grava mòbils i reproductors MP3 obre de nou el debat sobre el paper de la SGAE i la seva activitat mafiós.


 • Vaga de mestres i alumnes. Èxit rotund d’una mobilització històrica

  14 de febrer de 2008

  Comunicat de Revolta Global

  Amb la mobilització d’avui, la comunitat educativa catalana ha deixat ben clar al conseller Maragall que l’ensenyament públic no està en venda. Les més de 50 mil persones que han inundat Barcelona tenien clar el que està en joc. Veure fotos de la manifestació.


 • Seat: els vaguistes de fam resisteixen

  14 de febrer de 2008

  CGT convoca noves aturades solidàries

  Lluís Rabell. Ahir, 13 de febrer, es va realitzar una roda de premsa per informar sobre l’estat de salut dels tres treballadors acomiadats de SEAT que es troben en vaga de fam des del dilluns 4 de febrer, així com sobre la situació del conflicte.


 • El 82% de les palestines a Israel no treballen per les deficiències estructurals i la discriminació

  14 de febrer de 2008

  Isabel Vega. El 82% de les dones àrabs palestines que viuen a Israel no treballen degut a deficiències estructurals com ara la manca de transport públic i l’absència de llars d’infants, a més de la “triple discriminació” que pateixen per motius de gènere, de religió i d’ubicació geogràfica.


 • Frenem l’ofensiva reaccionària del Nacional Catolicisme

  13 de febrer de 2008

  Comunicat de Revolta Global

  Cada dia que passa la jerarquia catòlica augmenta els seus atacs contra els drets més bàsics de les llibertats socials i polítiques d’un Estat, suposadament, aconfessional. L’estructura de l’església catòlica ha tornat a mostrar la seva veritable cara, la del nacional catolicisme. (...)


 • 26 enero: empujando las luchas

  13 de febrero de 2008

  Josep Maria Antentas y Esther Vivas: Este 26 de enero se celebró una jornada de acción internacional contra la globalización neoliberal. En varios lugares del Estado español, movimientos sociales de distinta índole se sumaron a esta propuesta. Pero, ¿qué ha significado este día de acción global? ¿A quiénes ha movilizado? ¿Qué ha aportado y qué poso puede dejar para el futuro?


 • Entre el 85% y el 90% dels conductors de TMB secunden la vaga d’avui

  12 de febrer de 2008

  L’Assemblea de conductors/es decideix no acceptar la proposta del Departament de Treball i la Direcció de TMB i convoca vaga del 3 al 7 de març i cada dijous a partir d’aquesta data.


 • Con los huelguistas de hambre, por el futuro de todas/os vosotros…

  12 de febrero de 2008

  Comunicat de Revolta Global

  Más de una semana llevan ya tres compañeros en huelga de hambre a las puertas de la factoría, reclamando el reingreso de todos los despedidos y despedidas de aquel nefasto ERE de diciembre del 2005. Esta pelea hay que ganarla y eso está en vuestras manos…


 • V Trobades Confederals d’Espai Alternatiu

  12 de febrer de 2008

  Miquel Garcia. Els dies 7, 8 i 9 del desembre passat es van celebrar a Barcelona les V Trobades Confederals d’Espacio Alternativo/Espai Alternatiu. S’hi va fer palesa la consolidació experimentada en els últims tres anys, i l’existència d’una il·lusió generalitzada en la construcció d’una organització anticapitalista i revolucionària. (...)


 • Ensorrem la LEC!

  11 de febrer de 2008

  Tots i totes a la vaga del 14F!

  Full de Revolta Gobal. El passat 16 de novembre, el Conseller d’Educació Ernest Maragall va presentar el Document de Bases de la Llei d’Educació Catalana, unes bases que obren l’ensenyament públic a la privatització. (...)


 • Davant de les noves mesures judicials contra l’esquerra abertzale

  11 de febrer de 2008

  Un nou pas cap a l’estat penal

  Comunicat de Revolta Global. Les decisions adoptades pel jutge Garzón a ANV i EHAK suposen una vegada més la criminalització d’un ampli sector de la ciutadania basca mitjançant la vulneració dels seus drets bàsics d’associació, participació i representació política. (...)


 • Propera parada: 2 dies!

  11 de febrer de 2008

  Èxit de la manifestació solidària amb els treballadors/es de TMB

  El passat dissabte es va celebrar a Barcelona una manifestació solidària amb la lluita dels treballadors d’autobús de TMB. 5000 participants en total, entre treballadors de la plantilla, familiar i nombrosos col.lectius de l’esquerra social. Veure fotos de la manifestació>>


 • Comunicado de los huelguistas de hambre de Seat desde la plaza Sant Jaume

  10 de febrero de 2008

  6º Dia de huelga de hambre

  Hoy sábado 9 de febrero en el 6º día de huelga de hambre hemos bajado con la autocaravana a la Plaza de Sant Jaume para hacer entrega de una carta de petición al Molt Honorable President de la Generalitat Josep Montilla.


 • Francia: Construyendo un nuevo partido anticapitalista

  10 de febrero de 2008

  XVIIº Congreso de la Liga Comunista Revolucionaria

  Rubén Quirante. La situación política en Francia está marcada por dos aspectos fundamentales: por un lado la ofensiva liberal capitalista que pretende acabar con las conquistas sociales de la posguerra y por otro el derrumbe-mutación de los partidos tradicionales del movimiento obrero.


 • Persèpolis: Iran amb ulls de nena

  10 de febrer de 2008

  Jose Téllez. La recent estrena de la pel·lícula ’Persèpolis’ és una adaptació del còmic homònim. Un còmic polític sobre la història recent d’un país sobre el qual sobrevola de nou el so dels tambors de guerra. (...)


 • Els feixistes, la policia… i l’esquerra acomodatícia

  9 de febrer de 2008

  Lluís Rabell. La reactivació dels grups d’extrema dreta acostuma a ser el senyal precursor d’una greu crisi social. La violència que cova entre les classes comença a surar a través de l’agitació feixista al voltant dels seus temes estrella: la seguretat i la immigració. (...)


 • Comunicado huelguistas de hambre de Seat

  8 de febrero de 2008

  5º Dia de huelga de hambre

  Desde el parking de la entrada a montaje en SEAT Martorell. Los despedidos de Seat seguiremos en huelga de hambre. Mañana sábado a las 12 horas estaremos en la Plaza de Sant Jaume acompañados por las gentes solidarias. (...)


... | 4720 | 4740 | 4760 | 4780 | 4800 | 4820 | 4840 | 4860 | 4880 |...