,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Internacional > Tel Aviv, París... manifestacions en suport a Gaza

Tel Aviv, París... manifestacions en suport a Gaza

dimarts 6 de gener de 2009

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Les manifestacions en suport a Gaza s’estenen per tot el món. L’exèrcit israelià està cometent una massacre sobre el poble palestí. Ja es compten més de 570 morts i més de dos mil ferits, molt d’ells en situació crítica. A Tel Aviv (Israel), unes 15 mil persones han sortit al carrer per denunciar l’agressió a Gaza.

A moltes ciutats europees s’estan succeint àmplies manifestacions de solidaritat amb el poble de Gaza. Una de les més impressionants pel seu nombre i determinació ha estat sens dubte la que ha recorregut els carrers de París aquest dissabte 3 de gener. Els i les manifestants, que denunciaven les respectives complicitats de Sarkozy i del règim de Mubarak amb el govern israelià i exigien el boicot de les campanyes que tenen lloc a França per recaptar suports financers per a l’Estat d’Israel, han guanyat el carrer i han fet retrocedir la policia, fins arribar davant l’ambaixada, on s’han produït enfrontaments.

A continuació, us presentem els vídeos de les manifestacions a Tel Aviv i a París el passat 3 de gener.

A Tel Aviv, quinze mil persones es varen manifestar pel centre de la ciutat. Veure vídeo de la protesta>>

Veure vídeo de la manifestació a París en suport al poble palestí>>


Manif à Paris pour la Palestine 3/01/09
by chrisdenhond


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici