,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Comunicats > Comunicats > No al desallotjament de La Teixidora! Prou repressió als moviments (...)

No al desallotjament de La Teixidora! Prou repressió als moviments socials

dimarts 27 de gener de 2009

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

De nou, un centre social okupat ha estat desallotjat. Aquest cop és La Teixidora, al Poblenou, quan dimarts, 27, al matí, fins a 45 persones han resistit a l’ofensiva policial des de l’interior de l’edifici. L’acció policial ha posat en perill, a més, a alguns dels okupes que estaven realitzant resistència passiva dins del centre social.

El CSOA La Teixidora feia un any que estava en marxa. El que fins aleshores era un edifici abandonat i en desús s’havia convertit en un espai dinàmic autogestionat al servei dels moviments socials, de la cultura alternativa i d’un altre model de consum. Un espai que no encaixa amb “el model Barcelona” impulsat pel govern municipal, on la dissidència estorba i on l’especulació immobiliària n’és un component estructural.

La repressió al moviment okupa s’emmarca en un context d’increment de la pressió policial sobre el conjunt dels moviments socials en un context on el malestar provocat per les polítiques neoliberals i per la crisi fa augmentar els brots de resistència social. De nou, el govern tripartit, i en particular el Conseller d’Interior Joan Saura i ICV/EUiA, té una responsabilitat directa en aquesta política. Torna a quedar clar quin és el bàndol que ha escollit.

Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista condemnem sense paliatius aquest nou desallotjament i animem a tots els i les ciutadans/es de Barcelona a manifestar-se en solidaritat amb els i les membres del CSOA La Teixidora i en contra de la repressió als moviments socials el dimecres dia 28 a les 19h davant del centre social (c/Marià Aguiló 35, Poblenou), seguint la convocatòria que han impulsat els i les membres de La Teixidora.

Despenalització i descriminalització del movimen okupa!
No a la repressió dels moviments socials!


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici