,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Materials > Audiovisual > Santa Coloma de Gramenet: La fi d’una dictadura! Ara el (...)

Santa Coloma de Gramenet: La fi d’una dictadura! Ara el poble!

dissabte 31 d’octubre de 2009

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

Per Gent de Gramenet

Presó incondicional per Bartomeu Muñoz i Manuel Dobarco imputats com a autors de diversos delictes de corrupció. Pasqual Vela també imputat. La Plataforma convoca una gran manifestació pel proper dijous 5 de novembre en contra de la corrupció i de l’especulació urbanística. La marxa sortirà de la plaça de la Vila a les19 hores

Ara és l’hora del poble! Gent de Gramenet com a un membre més de la Plataforma demana la dissolució immediata del Consistori. També exigim l’aturada immediata de tots els projectes urbanístics que estan en execució i dels que estan en projecte. És l’hora del poble!

Per cert, seria una mostra de bon gust que el Sr. Jordi Padrós, cap de comunicació d’alcaldia, ordenés retirar immediatament la fotografia de l’alcalde empresonat de la portada de la web municipal. Després s’haurà de fer quelcom semblant a quan va caure el dictador: retirar tot el que ens el pugui recordar amb la màxima celeritat possible. Estem a l’espera del comunicat que sembla que faran des de l’Ajuntament.

Nosaltres també prepararem el nostre comunicat, però preferim dedicar més esforços a preparar la mani del dia 5 de novembre. Aquesta nit més informació i algunes curiositats!


Una pregunta... O vàries!

JPEG

Aquesta és una excel·lent panoràmica del darrer Ple municipal. Encara que sembli mentida va ser el dilluns passat (25/10/09). Mentre molts afectats per expropiacions a Singuerlín patien, mentre la crisi a Santa Coloma està produint situacions dramàtiques per a moltes famílies, mentre hi ha gent que passa gana i viu en condicions precàries... Mentre tot això passava, alguns estaven inflant-se la butxaca amb diners públics! Tothom es fa la mateixa pregunta: Quants regidors asseguts tranquil·lament a la bancada ho sabien? Quants als càrrecs de l’Ajuntament ho sabien? S’ha acabat tot o seguiran les detencions? El fil portarà a més persones? Vulguin o no vulguin, parlin o no de ’transparència’ o de ’presumpció d’innocència’ aquest Ajuntament ha quedat sota sospita i per això Gent de Gramenet creu que el proper pas ha de ser la dissolució del Consistori i el nomenament, per part de qui correspongui, d’una gestora fins les properes eleccions municipals.


Les entitats renoven el compromís de treballar plegades a la Plataforma i convoquen una manifestació

Aquest dijous 29 al vespre es va celebrar l’assemblea general de la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam - Les entitats i persones assistents van renovar el seu compromís per treballar plegades per Santa Coloma. La Plataforma també va decidir convocar una gran manifestació en contra de la corrupció i de l’especulació immobiliària pel proper dijous 5 de novembre.

Veure vídeo>>


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici