,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > Punt d’informació laboral a l’Ateneu Rebel

Punt d’informació laboral a l’Ateneu Rebel

dilluns 5 de juliol de 2010

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Per Ateneu Rebel

La dinàmica de precarització generalitzada que vivim la majoria s’ha vist agreujada perquè el Govern s’ha gastat els diners de tothom en ajudes milionàries als banquers. I qui ens ajuda a nosaltres?

Els polítics ens han donat l’esquena i els Serveis Socials estan desbordats. Amb l’elevada taxa d’atur al barri i els salaris cada cop més baixos, o ens ajudem nosaltres o ens enfonsem. Per això hem decidit crear aquest espai d’assessorament laboral, per a a convertir els problemes individuals en problemes col·lectius i buscar solucions comunes entre totes i tots.

La nostra tasca al Punt d’informació laboral consisteix a assessorar-te i resoldre els dubtes que tinguis relacionats amb: contractes, nòmines, quitances (finiquitos), indemnitzacions, acomiadaments, prestacions d’atur, maternitat, jubilació i qualsevol consulta relativa al món del treball i de la seguretat social.

Lloc:
Ateneu Rebel
C. Font Honrada, 32-34
08004 Barcelona
Metro L1 (Pl. Espanya) + L3 (Poble Sec)

Horari del punt d’informació laboral
El 1r i el 3r dijous de cada mes, de 18:30h a 20:30h [el mes d’agost restarà tancat]

www.ateneurebel.cat

JPEG


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici