,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Comunicats > Comunicats > Davant la proposta de Zapatero d’incloure una "regla d’estabilitat

Davant la proposta de Zapatero d’incloure una "regla d’estabilitat pressupostària" a la Constitució: Vaga General i desobediència civil ja!

dimecres 24 d’agost de 2011

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

L’anunci del president del govern de realitzar una reforma constitucional que estableixi "una regla d’estabilitat pressupostària" és un pas més, aquesta vegada de gegant, en el segrest de la política per part dels poders econòmics i financers i la supeditació dels interessos col.lectius als privilegis d’uns pocs. Seguint els dictats de Merkel, Sarkozy i les finances internacionals, Zapatero pretén acomiadar el seu mandat amb un atac gravíssim als drets socials futurs de tots i totes.

La proposta de Zapatero suposa constitucionalitzar el neoliberalisme. Les polítiques que busquen que la crisi la paguem tots i totes intenten impedir qualsevol tipus de política favorable als drets socials. Definitivament, anem cap a l’"Estat d’ajust" permanent en què els interessos empresarials manen al seu gust.

La gravetat de la proposta és encara més gran tenint en compte el procediment que pretén seguir el govern, en aliança amb el PP, aprovant la reforma d’urgència els propers dies 30 d’agost i 1 de setembre. Una autèntica reforma-express, sense debat públic, que en molt pocs dies sentenciarà el futur dels drets socials de milions de persones.

Davant d’aquesta proposta cal una mobilització d’urgència. La reforma no ha de passar! Cal una jornada de Vaga General i de desobediència civil col.lectiva per impedir la seva aprovació!

La reforma no és inevitable. Des del 15M fins avui entre tots i totes hem demostrat que podem combatre aquest sistema, als polítics professionals ia les polítiques d’ajust.

Toca ara fer una nova demostració de força i bloquejar aquesta reforma que, un cop més, està feta en benefici d’una minoria de banquers i financers.

És el moment de sortir al carrer!


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici