,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > La Llagosta lliure de desnonaments

La Llagosta lliure de desnonaments

dissabte 1 d’octubre de 2011

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Per Raquel i Desi [1]

Aquesta mateixa nit (29Set) el ple al complert de la Llagosta ha través d’una iniciativa ciutadana fruit del 15M ha aprovat una moció al ple per evitar els desnonaments i la urgent implantació del parc de lloguer públic. Aquesta moció ciutadana va ser presentada per l’Assemblea Popular de la Llagosta (desprès del 15M) i recolçada per uns centenar de signatures.

El consitori es compromet a crear una comissió mixta entre polítics i afectats (i técnics municipals) per crear protocols d’urgència per trobar solucions dignes per les famílies en cas d’execució hipotecària o desnonaments per motius econòmics justificats assegurant el dret a l’habitatge. El més destacable del ple, a més de la propera creació d’aquesta eina de participació i pressió ciutadana, és l’acord per mediar amb les entitats financeres per a que les vivendes embargades passin a formar part del parc de lloguer social del municipi. I que es passin a disposició de les persones afectades sense superar el 30% dels ingressos familiars.

Us adjuntem una foto dels membres de l’assemblea i la PAH desprès del ple.

PNG

SÍ SE PUEDE!

Notes

[1Raquel i Desi són membres de la PAH de la Llagosta


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici