,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > Arxivat el cas de l’ocupació de l’edifici de Nou Barris durant (...)

Arxivat el cas de l’ocupació de l’edifici de Nou Barris durant el 15-O

dimecres 9 de novembre de 2011

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Per El Triangle

El jutge considera que Cajamar, propietària de l’immoble, no ha argumentat els perjudicis directes sobre ells i que tampoc s’ha posat en contacte amb els ocupants. A més, a la interlocutòria s’explica que cap dels fets "són constitutius d’infracció penal" i informa als propietaris que poden portar el cas per la via civil

Les famílies desnonades que es troben al conegut edifici de Nou Barris, que van ocupar a la manifestació dels indignats del passat 15 d’octubre, no seran desallotjades, és més, la causa ha estat arxivada. El titular del jutjat d’instrucció número 6 de Barcelona ha emès una interlocutòria on explica la seva decisió perquè els fets investigats "no són constitutius d’infracció penal".

El jutge entén que hi ha una "total indefinició" sobre el destí concret d’aquest edifici propietat de Cajamar que porta cinc anys buit. A més, a la interlocutòria s’explica que Cajamar no ha argumentat els perjudicis directes sobre ells ni s’ha posat en contacte amb els ocupants.

Després d’escoltar divendres passat als vuit imputats del cas -que estan ocupant aquest edifici- el jutge també ha conclòs que viuen a la finca "com a única i provisional alternativa a la seva situació de carència absoluta de sostre". Pel que fa a les persones que van entrar a l’edifici el 15-O però que després no s’hi han quedat, la interlocutòria especifica que no van protagonitzar cap "atac penalment rellevant".

Per tot plegat, el jutge dóna el cas per arxivat però informa que la causa es podria portar per la via civil. D’aquesta manera, s’atura la possibilitat d’un desallotjament i es dóna la raó a la defensa de les famílies que viuen en aquest immoble.

JPEG


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici