,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > Missatges de solidaritat d’Arcadi Oliveres i Willy Toledo en suport a (...)

Missatges de solidaritat d’Arcadi Oliveres i Willy Toledo en suport a Esther Vivas

diumenge 13 de novembre de 2011

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Arcadi Oliveres

“Considero inadmissible que una cap de llista i candidata a les eleccions del 20N com Esther Vivas pugui ser denunciada, per una acció raonable com la que es va fer el dimarts passat a la seu de CatalunyaCaixa, per una institució financera com aquesta.
Sobre aquesta institució hi hauria moltes coses a dir. Amb quina autoritat moral pot parlar una Caixa que ha estat rescatada pels fons públics, després d’haver fet operacions 100% especulatives?. CatalunyaCaixa té un expedient molt deplorable i ha estat fins i tot implicada en l’especulació d’aliments amb el fons anomenat "100% natural". Una institució que ha especulat amb el totxo sense fre no té cap autoritat moral i està totalment desprestigiada. I no només això: cal fer una revisió clara dels seus comptes.”

Willy Toledo

"Todo mi apoyo y solidaridad a la compañera Esther Vivas por sus años de lucha y por la ocupación temporal y pacífica de la sede de CatalunyaCaixa que el pasado día 8 Anticapitalistas llevó a cabo, recordándonos a todos la estafa masiva que los bancos y los gobiernos están materializando en contra de los ciudadanos. Los estafadores y su complice, el juez, persiguen a los ciudadanos comprometidos con la justícia social. Lo llaman democracia, pero está cada día más claro, que no lo es. Gracias, Esther."


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici