,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > A qui heu de perseguir? #JudicisPAHsbd

A qui heu de perseguir? #JudicisPAHsbd

dijous 23 de maig de 2013

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


PAHC Sabadell.

Aquest dijous 23 de maig, la PAHC de Sabadell afronta dos nous judicis:
- 28 persones encausades per l’ocupació de l’oficina d’Unnim a Torre-Romeu, acció gràcies a la qual el nostre company va aconseguir la dació en pagament i el lloguer social que ens havien negat reiteradament.

- 3 persones encausades (entre elles la nostra advocada) per Resistència per una actuació policial sense precedents al #3rblocPAHsbd de Gràcia. Ara al bloc hi viuen ja 11 famílies que no tenien cap altra alternativa habitacional.

Prou repressió policial contra la gent que lluita!

Durant els més de dos anys de trajectòria de lluita col·lectiva i d’autoorganització popular, la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell, juntament amb la resta de plataformes d’arreu dels Països Catalans i de l’estat espanyol, ha aconseguit posar sobre la taula la sagnant problemàtica social d’una legislació en matèria hipotecària profundament injusta, que unida a l’actual crisi sistèmica capitalista, està deixant al carrer i condemnant a la misèria de per vida a centenars de milers de famílies.

Els darrers anys de crisi econòmica, els diferents governs han pres mesures que han empobrit les classes populars fins a dur-nos a la situació en la que ens trobem a dia d’avui. Milions d’aturades arreu de l’estat, desenes de milers de famílies desnonades, i segrests dels nostres drets que tant d’esforç i anys de lluita han costat al llarg del segle XX.

Els mateixos polítics que ara no tenen més remei que elogiar de forma oportunista la nostra lluita, ens omplen a denúncies i sancions d’una forma totalment arbitrària. És extremadament important que aturem aquesta dinàmica i per això és necessari el compromís i la mobilització de la societat.

Les classes propietàries i la patronal bancària defensen els seus interessos, els seus privilegis i la seva riquesa provinent de l’empobriment de les classes populars. Ells acumulen beneficis a costa de la misèria de famílies que perden les seves llars i són condemnades a pagar un deute de per vida. Nosaltres lluitem per garantir el dret a un habitatge digne, aturem desnonaments i denunciem una llei hipotecària profundament injusta. Nosaltres defensem l’accés de totes les persones als drets socials més bàsics, la llibertat d’expressió i manifestació i un sistema sense desigualtats.

A qui heu de perseguir, a nosaltres o a ells?


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici