,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Catalunya > Comunitat d’urgència per una petita victòria

Comunitat d’urgència per una petita victòria

divendres 28 de març de 2014

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Ateneu Flor de Maig.

L’ajuntament de Barcelona ha anunciat que ha arribat a un acord de compra de la primera planta de l’edifici de la Flor de Maig amb l’actual propietat i que iniciarà un procés de cessió a l’actual projecte d’Ateneu.

Davant d’aquests importants esdeveniments pel projecte, volem expressar;

Primer, aquesta victòria la dediquem als milers de persones que van desenvolupar un model cooperatiu de vida antagònic i alternatiu, i que a més, van ser durament reprimides per aquest fet.

Segon, celebrem profundament que estiguem avançant cap a una recuperació permanent de l’històric edifici de la Flor de Maig.

Tercer, som plenament conscients que aquest pas no hauria estat possible sense un procés de desobediència veïnal i col·lectiva, sense una lluita en xarxa, i l’esforç i la perseverança de moltes persones i generacions!

Quart, seguim afirmant que l’actual propietat és il·legítima i que en cap cas no hauria de tenir lucre per retornar un patrimoni que amb les lleis franquistes, i el seu col·laboracionisme, es va apropiar.

Cinquè, volem mostrar tota la nostra solidaritat amb la resta de projectes que estan resistint situacions d’injustícia i que estan construint projectes alternatius de base.
Hem tornat per quedar-nos i per transformar la realitat!

26 de març de 2014 – Ateneu Flor de Maig


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici