,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Formació > La història és nostra i la fem les joves

La història és nostra i la fem les joves

Jueves 21 de abril de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Un any més, tornen els “campas”, una cita imprescindible per a la joventut revolucionària de tot el món. Del 24 al 30 de juliol ens trobarem a Cànoves, Catalunya, en una setmana de convivència i solidaritat internacionalista on aprendre col·lectivament, compartir experiències i prefigurar aquest altre món pel que lluitem en el nostre dia a dia.

Què són els campas? Els campaments internacionals de joves revolucionàries són un espai de formació i debat, organitzat per les joves de la Quarta Internacional de tot el món. Cada edició és diferent, però el seu esperit és similar: oferir un espai de trobada i convivència per totes aquelles que volen construir un món lliure d’opressions.

Qui pot participar? Tothom! Si tens menys de 30 anys i t’interessen la política i l’activisme social, els campas són el teu lloc. No tens per què ser militant d’Anticapitalistas o Revolta Global ni haver participat abans en altres activitats. Tant si véns sola o amb amigues, als campaments et veuràs rodejada de centenars de persones amb ganes de conèixer, xerrar i fer noves amistats.

Por què es realitzen a Catalunya si són internacionals? Aquest any els campas es celebren a Catalunya, però cada edició dels campaments es realitza en un país diferent de forma rotatòria. Les últimes edicions s’han celebrat en Grècia (2013), França (2014) i Bèlgica (2015). D’aquesta manera l’assumpció de responsabilitats es reparteix d’un any per l’altre.

Quins temes es tractaran? Els campaments s’articulen en base a la lluita contra les diferents opressions: feminisme, LGTBI, ecologisme, antirracisme, marxisme revolucionari, antiimperialisme… El programa canvia d’un any per l’altre, però l’esperit es manté. Si vols estar informada estigues atenta a la nostra pàgina web i xarxes socials, on anirem publicant novetats.

Com em puc inscriure? El període d’inscripció s’obrirà durant el mes de maig. Fins llavors, per qualsevol dubte o consulta pots escriure’ns a campas@anticapitalistas.org

Des del dimarts 24 de maig fins el divendres 24 de juny està obert el termini d’inscripció als 33º Campaments Internacionals de Joves Revolucionàries. Els passos per inscriure’s són els següents:

1. Realitza un ingrès de 200€ al compte bancari ES25 1491 0001 2221 7799 8321 (Triodos Bank, a nom d’Anticapitalistas). El preu inclou tant la participació en les diferents activitats com l’ús de les instal·lacions, dret a esmorzars, dinars i sopars de tota la setmana, i el viatge d’anada i tornada fins al lloc exacte on es durà a terme el campa. Recorda que a l’assumpte has d’indicar "CAMPAS" seguit del teu nom i cognoms.

2. Omple el següent formulari: https://form.jotformeu.com/61433818441353
Una vegada fets aquests dos tràmits ja estaràs inscrita. Benvinguda als campas i ens veiem el mes de juliol!

Més informació aquí


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici