,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Formació > Cicle de cinema sobre Amèrica Llatina - Under Fire

Cicle de cinema sobre Amèrica Llatina - Under Fire

Domingo 12 de junio de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Ver en línea : Escola Anticapitalista

Cicle de Cine-fòrum sobre Amèrica Llatina a l’Ateneu Rebel, anirem passant diferents pel·lícules ambientades en diferents paísos d’Amèrica del Sud, cada dissabte durant el juny i el juliol.

Comencem aquest dissabte 4 de juny a les 19h amb Under Fire: es tracta d’una pel·lícula estadounidenca de 1983 ambientada en Nicaragua durant l’any 1979, en els últims dies de la dictadura de Somoza seguits del triomf de la Revolució Sandinista. Història basada en fets reals: fel famós fotògraf de guerra estadounidenc Russell Price (Nick Nolte) es troba a la Nicaragua de 1979 per a realitzar un reportatge sobre la revolució contra el dictador Somoza. Li costa informar amb neutralitat a la vista de la crueltat de la lluita de la població civil contra la Guardia Nacional.

Quan la guerrilla del Front Sandinista d’Alliberament Nacional l’encarrega una fotografia del comandant Rafael, un dels seus líders més populars, del qual es diu que està mort, Price es veu involucrat en els esdeveniments.

Junt amb els seus col·legues Claire (Joanna Cassidy) i Alex (Gene Hackman) ha d’ocultar-se per a que no el trobi la Guardia Nacional, que compta amb l’ajuda del mercenari amoral nordamericà Oates (Ed Harris), un vell conegut de Price.


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici