,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Notícies > Internacional > Una rebel·lió massiva de municipis per acabar amb el deute il·legítim

Una rebel·lió massiva de municipis per acabar amb el deute il·legítim

Jueves 25 de agosto de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Público. La Plataforma de l’Auditoria Ciutadana del Deute crida a formar un front ampli d’ajuntaments que s’oposi al pagament del deute il·legítim.

Tècnicament és impossible que un ajuntament només deixi de pagar el deute perquè si no el paga, el cost l’assumeix l’Estat i després se li resta de la partida de diners que li pertany. No obstant això, si doscents ajuntaments fan el mateix, la situació és diferent”, ha afirmat l’activista Iolanda Fresnillo en un acte celebrat a Segòvia en el marc de la VII Universitat d’Estiu d’Anticapitalistes.

El regidor d’Economia i Hisenda a l’ajuntament de Madrid, Carlos Sánchez Mato, ha indicat en aquest mateix acte la necessitat de relacionar les experiències d’auditoria que s’estan duent a terme en tot el país perquè no quedi en una mera “relació d’escàndols de corrupció”. També ha assenyalat que, a diferència del que ocorre a nivell local, sí seria possible que l’Estat es negués a pagar la part il·legítima del deute, “si tinguéssim un govern capaç de mirar als ulls a la Unió Europea i plantar-li cara”.

Pots llegir llegint la notícia aquí


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici