,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Vídeos > Tots els videos de la VII Universitat d’Estiu Anticapitalista

Tots els videos de la VII Universitat d’Estiu Anticapitalista

Viernes 26 de agosto de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Tots els vídeos de la #UniAnticapi7 els pots veure al canal de youtube d’Anticapitalistas

Fes clic aquí per veure els vídeos

Per setè any consecutiu presentem la Universitat d’Estiu Anticapitalista. Un esdeveniment que creix any rere any i que ja s’ha consolidat com un espai central de debat, reflexió i trobada de l’esquerra. Una activitat que en cada edició reuneix més participants (més de 600 l’any passat) en un entorn de confraternització, intercanvi i rebel·lia. Amb totes les comoditats possibles (inclosa zona d’acampada), combinant diferents formes de participació (amb servei de guarderia inclòs) i amb una àmplia oferta d’activitats, la Universitat d’Estiu és una trobada perfecta per a un debat obert i plural, per a l’articulació de les lluites que estan per venir i per la (auto)formació dels qui estem obstinats/as en canviar el món de base.

La Universitat s’organitza sobre la base de diferents activitats: tallers, fòrums, xerrades, recitals de poesia, video-fòrums, etc. sobre una gran amplitud de temes. Parlarem de ecosocialisme, feminisme, marxisme, comunicació política, democràcia, història, internacionalismo i una infinitat de temes i problemàtiques. Abordarem problemes estratègics del moment actual com, per exemple, la manera d’afrontar la crisi de règim, com construir un moviment popular a l’altura dels actuals desafiaments, etc.

Tot això i més a la Universitat d’estiu Anticapitalista!


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici