,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Notícies > Internacional > CETA Check 2.0

CETA Check 2.0

Miércoles 16 de noviembre de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Ver en línea : Web de la campanya

Campanya no al TTIP, CETA i TISA

Estrenem la segona fase de la campanya ‘CETA Check‘.
Les/els ciutadanes/us podran ara demanar als membres del Parlament Europeu (MEPs) que es comprometin a votar contra el CETA, l’acord de comerç i inversions entre la Unió Europea i Canadà.
La campanya és recolzada per l’àmplia xarxa d’aliances contra el TTIP que, juntament amb la Iniciativa Ciutadana Europea acte-organitzada, ha recollit més de 3.5 milliones de signatures contra el CETA i el TTIP.

A través del CETA Check, ciutadanes i ciutadans de tota Europa van fer preguntes a eurodiputades/us i a ministres/us sobre diferents qüestions inherents al tractat que preocupen a la ciutadania. Els 28 governs de la UE han signat el CETA sense abordar aquestes preocupacions. Aviat el Parlament Europeu serà cridat a votar sobre l’acord, raó per la qual és molt important que la ciutadania pressioni les/els eurodiputades/us.

El CETA representa una amenaça per als estàndards i les regulacions de la UE. Crea un sistema de justícia paral·lela amb privilegis per als inversors estrangers a través del Sistema de Tall d’Inversions (ICS, per les seves sigles en anglès).
Tan sols fa unes setmanes, més de 100 experts en Dret de la Unió Europea han signat un anomenat demanant el rebuig d’aquest instrument. És molt important dir a nostres/us eurodiputades/us que no han de recolzar aquest acord tòxic.

El CETA Check 2.0 es troba disponible a aquest enllaç: CETACheck
A més d’utilitzar l’eina on-line, les/els ciutadanes/us poden contactar directámente amb els seus propris representants per telèfon, a través de reunions, trobades públiques.


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici