,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Notícies > Catalunya > Recuperem la Bostik per Barcelona

Recuperem la Bostik per Barcelona

Sábado 26 de noviembre de 2016

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Ver en línea : + info

Reconversió d’edificis industrials per a l’activitat cultural.

La reutilització d’edificis industrials és un dels aspectes del procés de reconversió de sòl industrial en altres usos.

Aquest procés ha portat moltes vegades a l’abandonament i a la degradació dels vells edificis industrials, que moltes vegades són ensorrats i substituïts per altres de nous, destinats a habitatges o d’altres usos.

De vegades s’han conservat edificis pel seu valor arquitectònic o històric, pel caràcter simbòlic o d’identificació amb el seu entorn, o fins i tot davant la necessitat d’equipaments per al barri on es troben ubicats.

Reconvertim La Bostik en una fàbrica de creació.

La Nau Bostik és un conjunt de Naus (en concret 10 naus) i un edifici de tres plantes. Antiga fàbrica ubicada a La Sagrera, i abandonada durant més de 10 anys.

L’abril del 2015 un grup de persones i col·lectius socials i del barri, van començar a recuperar-la, encapçalades per l’arquitecte Xavier Basiana.

Ara mateix estem en una segona fase de poder oferir l’espai com un conjunt d’espais comunitaris de creació. Una fàbrica de creació que a la vegada sigui un espai comunitari i de dinamització de diferents iniciatives des de la comunitat i el barri.


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici