,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Notícies > Catalunya > La Klau Crítica #2: El Procés: any I després d’Artur Mas

La Klau Crítica #2: El Procés: any I després d’Artur Mas

Jueves 12 de enero de 2017

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


[VÍDEO] La Klau Crítica #2

Us oferim el vídeo íntegre del segon programa de ‘La Klau Crítica‘, emès en directe el dimarts 10 de gener de 2017, a les 21.45 hores.

L’espai es va dedicar a analitzar el procés sobiranista, un any just després de la renúncia d’Artur Mas a la presidència de la Generalitat i del seu relleu per Carles Puigdemont, que va ser investit pel Parlament de Catalunya el 10 de gener de 2016. El programa consta de dues parts: en la primera, el conductor Sergi Picazo entrevista el periodista i exdiputat de la CUP, Antonio Baños, que va viure intensament aquelles negociacions per desencallar “el Procés”. En la segona part, es debat tot el que ha passat aquest any a la taula d’anàlisi, amb Pau Llonch, músic i activista social; Liz Castro, escriptora i membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i Guillem Martínez, periodista i escriptor.

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual de La Klau, de ‘Público’ i de CRÍTIC. El primer programa es va emetre el 29 de novembre de 2016 i va ser un debat sobre la sanitat a Catalunya, amb el conseller Toni Comín, entre d’altres.

Pots veure el vídeo aquí


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici