,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Comunicats > Suport als i les treballadores de l’estiba

Suport als i les treballadores de l’estiba

Viernes 24 de febrero de 2017

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Davant la convocatòria de vaga per part de els i les estibadores, des d’Anticapitalistes volem mostrar el nostre suport a la seva lluita.

El govern i els dispositius de la classe dominant tracten de destruir un sector de la classe obrera que encara conserva drets, conquistats durant dècades de lluita i d’organització.

Amb l’excusa de la "liberalització", tracten de minar el seu poder de negociació amb la patronal i el govern, per així imposar el seu model de societat precària, fragmentada i empobrida.

Que no ens enganyin: les elits tracten d’enfrontar-nos entre nosaltres per mantenir els seus privilegis. Els mateixos que s’enriqueixen a costa del treball aliè, acusen de privilegiats a qualsevol que s’oposi als seus plans de precaritzar el món del treball. Enfront de la seva demagògia, la nostra proposta ha de ser la solidaritat, perquè els drets d’unes es converteixin en els de totes.

Ens toca convertir la lluita dels estibadors en una lluita de tota la ciutadania contra les polítiques austeritaries del govern i de les grans empreses.

info portfolio


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici