,
Web de RevoltaGlobal
Portada del sitio > Vídeos > La Klau Crítica #4

La Klau Crítica #4

Miércoles 8 de marzo de 2017

Todas las versiones de este artículo:

  • [Español]

 


Us oferim a continuació el vídeo íntegre del quart programa de ‘La Klau Crítica’, emès el dia 7 de març aquí mateix i a la web de ‘Público’. El programa s’escapa per un dia del format habitual —la combinació d’entrevista i de debat— per dedicar-se íntegrament a una conversa entre dues dones que actualment tenen responsabilitats polítiques en dues institucions catalanes: Gabriela Serra, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, i Gala Pin, regidora de Barcelona en Comú a l’Ajuntament de la capital catalana. Tot i tenir trajectòries personals i professionals molt diferents, totes dues comparteixen una visió profundament feminista de les lluites socials, i és per això que volem tenir-les juntes a ‘La Klau Crítica’ #4. El presentador, Sergi Picazo, moderarà la conversa i les interpel·larà no solament sobre el paper de les dones en els avanços socials, sinó també sobre la situació política catalana en un moment crucial i sobre l’estratègia de les seves respectives formacions d’esquerres.

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Público’ i de CRÍTIC. Els programes anteriors de ‘La Klau Crítica’ es van dedicar a la sanitat a Catalunya, amb entrevista al conseller Toni Comín (LCK#1, 29 de novembre de 2016), al primer any del Procés sense Artur Mas, amb entrevista al periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños (LCK#2, 10 de gener de 2017), i a analitzar els reptes de Podem i dels Comuns, amb entrevista a Juan Carlos Monedero (LCK#3, 14 de febrer de 2017).

Pots veure el vídeo aquí


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del sitio RSS 2.0  |  tornar a dalt inici