,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Notícies > Acampada pel dret a l’habitatge

Acampada pel dret a l’habitatge

Aquest dissabte a les 12h a Pl.Sant Jaume

divendres 12 de gener de 2007

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

 


Aquest dissabte, dia 13 de gener a les 12 del migdia, a la pl.Sant jaume es produirà una Acampada Popular per exigir a les institucions públiques que prenguin les mesures estructurals necessàries per tal que es faci efectiu el Dret a l’Habitatge. Diversos moviments socials, V de Vivienda, l’Oficina pels Drets Socials i el col·lectiu francès Les Enfants de don Quichotte, convoquen aquesta plantada que ja s’havia anunciat en els darrers dies.

L’acampada inclourà tallers i xerrades sobre el dret a l’habitatge i comptarà amb la presència de persones i col·lectius destacats de l’àmbit de les reivindicacions socials.

Davant dels esdeveniments que s’han produït arran de les mobilitzacions franceses pel dret a l’habitatge i els drets dels sense sostre, i de la gravetat de la situació en matèria d’habitatge a l’Estat espanyol, que ha provocat una onada de mobilitzacions massives en els darrers sis mesos a diverses ciutats al llarg de l’Estat per exigir un habitatge digne, la societat civil de la ciutat ha decidit sortir al carrer una vegada més. Ens trobem en una situació de vulneració sistemàtica d’un dret fonamental, que afecta els sense sostre d’una manera especial, però que s’estén com a primera problemàtica per a la major part de la població. És per això que davant la manca de resposta per part del governs a les demandes de la gent, és una necessitat i un deure sortir al carrer i exigir el dret a un habitatge digne per a tothom ara i sense excuses.


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici