,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Materials > Imatges > S’impedeix l’acampada per una vivenda digna a Sant (...)

S’impedeix l’acampada per una vivenda digna a Sant Jaume

diumenge 14 de gener de 2007

Totes les versions d’aquest article:

  • [català]

Miniatures de S’impedeix l’acampada per una vivenda digna a Sant (...)


L’acampada per un habitatge digne, en solidaritat amb el moviment francès Les enfants de don Quichotte, que s’havia de celebrar aquest dissabte al matí a pl. Sant Jaume, s’ha vist frustrat per la desproporcionada presència policial que ha impedit l’acampada. Els mossos d’esquadra han impedit la plantada de tendes que tenia per objectiu reclamar el dret a una vivenda digna i denunciar la gravetat de la situació de l’habitatge a l’Estat espanyol i a Europa amb centenars de persones obligades a viure al carrer i amb la impossibilitat d’accedir a un habitatge amb condicions.

Els manifestants, convocats per diversos moviments socials com la Plataforma pel Dret a l’Habitatge V de Vivienda, l’Oficina pels Drets Socials, l’Assemblea per la Regularització Sense Condicions..., finalment han pogut accedir a la pl. Sant Jaume que estava totalment bloquejada per les forces policials. Un cop a la plaça s’ha optat per muntar un taula i celebrar la ronda de conferències que estaven previstes. L’acte ha finalitzat a les 14h davant la impossibilitat de portar a terme l’acampada prevista.


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici