,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2008 > #46 setembre 2008

#46 setembre 2008


 • "No hi ha motius per a un ERO. Que la crisi la paguin ells"

  Entrevista a David Galdeano del Comitè d’Empresa de SIMON

  10 de novembre de 2008

  L’empresa catalana Simon va presentar aquest juliol un Expedient de Regulació d’Ocupació que deixaria fora 80 de les 149 persones que treballen al centre de Barcelona. David Galdeano, portaveu del comitè d’empresa d’aquest centre i militant de Revolta Global, ens parla de la lluita que la plantilla està duent a terme. Veure vídeo amb entrevista a David Galdeano>>


 • Sí, construir una internacional revolucionària

  La Quarta fa setanta anys

  30 de setembre de 2008

  Andreu Coll i Blackwell. Fa 70 anys, mentre els processos de Moscou liquidaven els últims companys de Lenin i les “democràcies occidentals” regalaven Txecoslovàquia i la República espanyola a Hitler, un grapat de comunistes es reunia als afores de París per fundar una nova internacional (...)


 • Canvi climàtic, mercat del carboni i mentida global

  29 de setembre de 2008

  Amàlia Salt. El canvi climàtic és un fenomen global i complex causat per l’agressiva relació de la societat capitalista amb el planeta Terra. Ja queda prou clar: avui dia l’evidència de l’escalfament global és abonada per un ampli consens internacional.


 • Els Jocs Olímpics i l’emoció en l’esport

  25 de setembre de 2008

  Pablo Fernández. L’esport tal com avui ho entenem no té res a veure amb el sa cultiu del cos i l’exercici físic. Està marcat per les mateixes característiques que la resta d’activitats humanes sota el capitalisme: competitivitat extrema; has de ser el millor, costi el que costi.


 • Un altre camí, una nova esquerra

  Editorial RG#46 setembre 2008

  24 de setembre de 2008

  Els eufemismes de Zapatero han servit per conjurar la tempesta econòmica que s’abat sobre nosaltres com els amulets i les relíquies valen per allunyar les desgràcies. Vet aquí la realitat, indefugible: la crisi s’instal·la; serà intensa i duradora.


 • 25 anys sense vacances

  9 de setembre de 2008

  La campanya de mobilització als campaments aquest any deia: ’Aquest estiu la revolta no fa vacances’. Si algú dels 600 assistents al Campament Internacional de Joves Revolucionaris/es es pensava que anava en broma... es va equivocar!contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici