,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2008 > #47 octubre 2008

#47 octubre 2008


 • Vaga general de l’educació pública

  13 de novembre de 2008

  Marc Casanovas. A Catalunya s’ha obert un temps de lluites socials. La lluita per una escola pública, laica, democràtica i participativa ha de ser una lluita estratègica per a totes les persones que advoquen per un altre món possible. El 13 de novembre tothom a la vaga Però no repetim els mateixos errors - el 14 de novembre, també!


 • Davant la crisi i a la criminalització de les persones migrants: dues trobades de reflexió per a l’acció

  11 de novembre de 2008

  Fede Ferran. Les esmentades trobades han tingut lloc en un marc general de crisi econòmica i de forta ofensiva contra les persones immigrants que es pretenen utilitzar com a bocs expiatoris per a descarregar les "culpes" d’un sistema econòmic que, basat en l’obtenció del benefici a qualsevol preu, envia centenars de milers de treballadors a l’atur.


 • Política espectacle

  Eleccions als Estats Units

  3 de novembre de 2008

  Simon Marceau. Encara que els media el silenciïn i intentin reduir-lo, existeix un vertader desfasament entre la comunicació dels grans partits i les preocupacions de la població, però els moviments socials són d’una envergadura molt limitada, en particular en el context electoral.


 • Obama i l’Imperi

  Eleccions als Estats Units

  31 d’octubre de 2008

  Allen Ruff. A mesura que la campanya de Barack Obama, després de la seva victòria sobre Hillary Clinton, va anar centrant la seva atenció en batre’s amb John McCain, diversos observadors van començar a suggerir que Obama havia començat a "virar cap al centre" per així poder ser escollit.


 • Finançarització i crisi: Transició a un nou cicle sistèmic d’acumulació o lluita global?

  Editorial RG#47 octubre 2008

  10 d’octubre de 2008

  Estem en recessió tècnica en el centre del sistema. Ningú no vol creure-s’ho i tots els indicadors donen la veu d’alarma, amb un quadre de comandament roent.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici