,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2009 > #49 desembre-gener 2009

#49 desembre-gener 2009


 • La regulació del treball domèstic a l’Estat Espanyol: la bona fe i la flexibilitat com a garants d’explotació

  12 de febrer de 2009

  Sandra Ezquerra. Històricament, el treball domèstic a l’Estat Espanyol ha romàs fora de les normatives laborals i ha estat sota la jurisdicció del dret civil, amb conseqüències extremadament negatives per a moltes dones, incloent-hi un alt percentatge de dones immigrades.


 • Feminisme, un terme polièdric

  24 de gener de 2009

  Sandra Campañón. Cal aprendre de la lluita de les dones d’altres indrets, ja que l’objectiu és comú i moltes han estat i són líders de revoltes. Però primer, cal descobrir les dones que són més a prop.


 • Democratització contra la invasió econòmica i cultural

  50è aniversari de la revolució cubana

  14 de gener de 2009

  J. M. Martín Medem. Gairebé tot afavoreix Cuba si aconsegueix trencar el bloqueig de Fidel Castro per recuperar i democratitzar el seu projecte de socialisme quan la Revolució complirà cinquanta anys.


 • Cuba i la revolució mundial

  50è aniversari de la revolució cubana

  3 de gener de 2009

  Auxiliadora Honorato i Sergio Pascual.
  Cinquanta anys ja. No són pas pocs. Cinquanta anys de la irrupció dels barbuts pels carrers de l’Havana un 1 de gener del 1959. Tota una expressió d’ànsies de canvi, com les que han omplert milers de llocs per tot el planeta al llarg del segle XX.


 • Mentre la crisi avança, les mobilitzacions són encara insuficients

  Editorial RG#49 desembre-gener 2008

  30 de desembre de 2008

  Editorial RG#49. La crisi avança i va deixant sentir els seus efectes progressivament. El mercat de treball s’ha vist sacsejat, una part important de la gent treballadora contractada en el sector de la construcció i immobiliari o ja està en l’atur o està a punt d’estar-ho.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici