,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

França   Habitatge   política   laboral   Ecologia   anticapitalisme   repressió   Estat espanyol   Economia   drets nacionals   Catalunya   Internacional   Feminisme   internacionalisme  

Comunicats

Web de RevoltaGlobal

 • 20D: En comú, podem construir una nova majoria a Catalunya

  22 de diciembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Per primer cop una força de ruptura, una força constituent ha guanyat unes eleccions en el conjunt de Catalunya.


 • Celebrem l’avanç electoral però preparem-nos per seguir lluitant per la ruptura. Continuem el combat.

  22 de diciembre de 2015

  Comunicat d’Anticapitalistes sobre els resultats del 20D

  El rebuig a les polítiques de retallades i d’agressió contra les classes treballadores que va iniciar el 15M també s’ha expressat a les urnes.


 • El 20D En Comú Podem!

  15 de diciembre de 2015

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  En Comú Podem encarna un projecte amb vocació majoritària, representada públicament en primera instància per persones sortides dels moviments socials i fora de la política tradicional.


 • Davant dels atemptats del 13N a Paris

  2 de diciembre de 2015

  Declaració d’Anticapitalistes

  Solament hi ha una resposta: més democràcia, més drets, més comunitat.


 • Davant la declaració d’inici del procés d’independència

  29 de octubre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  La declaració presentada per Junts pel Sí i la CUP suposa un desafiament democràtic inaudit al marc institucional nascut el 1978, avançant en el camí cap a una República catalana.


 • “Sí que es pot: hi ha alternatives”

  17 de octubre de 2015

  Manifest Anticapitalistes

  Guanyar per viure sense por


 • Ara i sempre: contra les violències masclistes, resistències feministes

  7 de octubre de 2015

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista 7N

  El 7 de novembre les dones anem a prendre els carrers per exigir una resposta contundent, la marxa contra les violències masclistes serà una oportunitat per recordar que ens volem vives. Prou feminicidis!


 • Davant de les eleccions gregues

  15 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Aquest proper 20 de Setembre torna a haver-hi eleccions a Grècia, només vuit mesos després de la victòria de Syriza i dos de la històrica victòria del OXI (NO) en el referèndum sobre l’austeritat que va convocar el propi govern de Tsipras. En aquests nous comicis ens juguem molt tots aquells que seguim pensant que és possible construir una altra Europa allunyada del Austeritarisme i les retallades, on puguem fer realitat el "Austerexit". Podem dir que a Grècia se segueix escrivint la (...)


 • 27S: avancem cap a la ruptura

  14 de septiembre de 2015

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista sobre el 27S

  Des del punt de vista dels interessos de les classes populars, el repte de les properes eleccions al Parlament de Catalunya era aprofitar l’estela de les eleccions municipals del 24 de Maig i els èxits de Barcelona en Comú i altres candidatures ciutadanes per intentar bastir una alternativa majoritària i de ruptura en el conjunt de Catalunya amb l’objectiu d’obrir un procés constituent al nostre país. En part per evitar-ho, CDC va aconseguir imposar finalment el seu (...)


 • Un 11S per a mantenir el pols contra l’Estat... i no per a recolzar Junts pel Sí

  14 de septiembre de 2015

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  La mobilització d’aquest 11 de setembre serà decisiva per a copsar el pols del moviment independentista i seguir mantenint el desafiament democràtic a l’Estat espanyol. La decisió de fer coincidir la convocatòria d’eleccions i la campanya electoral amb la diada i, al mateix temps, d’incloure en la convocatòria de la Diada una referència al 27S és, tanmateix, un error que facilita la instrumentalització política de la diada per part de Junts pel Sí.
  Una vegada més, (...)


 • A Europa li sagnen les fronteres

  30 de agosto de 2015

  Comunicat d’Anticapitalistes

  La crisi migratòria que fa mesos té lloc a les fronteres meridionals i orientals europees se’ns presenta oficialment com un fenomen climatològic de causes atzaroses en el qual la Unió Europea es limitaria a ser un actor passiu desbordat davant d’un dels majors moviments de refugiats de les darreres dècades. En plena crisi humanitària, les autoritats comunitàries i els estats membre es passen una patata calenta que contrasta obscenament amb la celeritat amb queè es dissenyen i (...)


 • Turquia. No al terrorisme d’Estat. Solidaritat amb els processos d’autoorganització popular

  3 de agosto de 2015

  Comunicat de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista condemnem al govern d’Ankara i les seves polítiques hipòcrites de connivència amb l’ISIS, que encobreixen una maniobra que opera a l’interior eliminant la nova oposició d’esquerra i a l’exterior.


 • Grècia, aixeca’t! No al xantatge, hi ha alternativa!

  20 de julio de 2015

  Declaració d’Anticapitalistes davant l’acord del parlament grec

  Anticapitalistas És evident que a més del càlcul econòmic, aixafar al govern de SYRIZA respon a la necessitat política de les elits europees que no s’estengui l’esperança i la possibilitat de construir una altra Europa. Una Europa dels pobles.


 • Ni retallades en drets ni opressió sexual: Orgull enfront al capital

  28 de junio de 2015

  Declaració de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  Aquest any 2015, després de la irrupció en massa de candidatures popular que han desbordat les instituciona i que han portat les reivindicacions LGTBIQ a nombrosos ajuntaments, és més necessari que mai revindicar-no com orgulloses i combatives.


 • Recuperar la mobilització social per reprendre la iniciativa política. Solidaritat amb el poble grec.

  1ro de mayo de 2015

  Declaració Revolta Global- Esquerra Anticapitalista

  La irrupció de forces polítiques i noves alternatives ha estat el fruit de quatre anys de lluites, mobilitzacions i resistències a les retallades, la destrucció d’ocupació i la pèrdua de drets socials.


 • Si ens toquen a una ens toquen a totes

  25 de novembre de 2014

  Declaració Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  Aquest 25 de novembre, dia Internacional contra la Violència Masclista, tornem a denunciar i a visualitzar la situació en la qual ens trobem les dones. Una situació marcada per la violència, l’ opressió i la desigualtat de drets


 • 9N: després de l’èxit democràtic cal donar nous passos

  10 de novembre de 2014

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  L’èxit de participació del 9N ha marcat un punt d’inflexió en la situació política catalana. No era la consulta definitiva que hagués fet falta fer, però, tanmateix, la jornada de participació del 9N ha permès al poble de Catalunya poguer-se expressar políticament i desafiar al Tribunal Constitucional.


 • Volem una Consulta de veritat!

  14 d’octubre de 2014

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  La Consulta del 9N s’ha de mantenir. L’anunci d’Artur Mas de renunciar a la Consulta és un greu error polític que incompleix els acords que el Govern de la Generalitat i el propi Parlament havien pres.


 • Els nostres cossos, les nostres vides, nosaltres decidim!

  25 de setembre de 2014

  Revolta Global - Esquerra Anticapitalista ens sumem a les mobilitzacions que tindran lloc a tot l’estat el 28 de setembre que a Barcelona està convocada a les 12:30 a Plaça Catalunya.


 • Referendum Sí o Sí

  17 de setembre de 2014

  Les estudiants desobeïm la sentència, construïm la vaga pel dret a decidir

  Des d’Estudiants de Revolta Global – Esquerra Anticapitalista recolzem la construcció d’una vaga estudiantil després de que el TC prohibeixi la consulta del 9N.


0 | 20 | 40 | 60


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici