,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web

anticapitalisme   Internacional   Feminisme   Estat espanyol   laboral   Ecologia   Habitatge   drets nacionals   repressió   Catalunya   internacionalisme   França   política   Economia  

Comunicats

Web de RevoltaGlobal

 • 11 de setembre: la Consulta és irrenunciable! Volem decidir sobre tot!

  11 de setembre de 2014

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Treballar per a la República catalana i oposar-se a la crisi capitalista han de ser dos combats complementaris en una tardor on la mobilització contra el poder financer ha de posar contra les cordes a aquells/es que estan utilitzant la crisi per a redissenyar la nostra societat


 • Gaza. El Vietnam israelià.

  30 d’agost de 2014

  Comunicat de Revolta Global - Esquerra Anticapitalista

  La raó de fons d’aquesta operació genocida contra el poble palestí estava, no obstant això, en el pacte d’unitat de les dues principals forces palestines (Fatah i Hamás) que acabaven d’ultimar un acord d’unitat nacional.


 • Orgull LGTBIQ 2014: sobirania sobre els nostres cossos per ser lliures, defensa dels béns comuns per ser iguals

  28 de juny de 2014

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Avui com ahir, les persones lesbianes, gais, bisexuals, trans, intersexuals i queer continuem el combat contra un ordre social heteropatriarcal i de gènere binari que regula i violenta els nostres cossos.


 • El meu cos, la meva vida, les meves normes

  7 de març de 2014

  Declaració 8 de març de Revolta Global- Esquerra Anticapitalista

  Aquest 8 de març no ens feliciteu, perquè estem fartes. Perquè el 8 de març és un dia de celebració, però avui més que mai és fonamentalment un dia de lluita.


 • No al projecte BCNWorld

  12 de febrer de 2014

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Davant aquest projecte opac, que requereix de lleis ad hoc, que precaritza l’ocupació i que suposa la venta del territori declarem la nostra total oposició perquè la seva realització:


 • El nostre cos, la nostra decisió

  20 de desembre de 2013

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Defensa de la vida, front l’austeritat i la precarietat. Les nostres vides valen més que els seus beneficis.


 • En motiu de l’acte d’homenatge a les Brigades Internacionals a Montornès del Vallès

  30 d’octubre de 2013

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Visca les Brigades Internacionals! Visca la solidaritat internacional contra el feixisme!


 • Solidaritat amb els i les treballadores de Panrico

  29 d’octubre de 2013

  Revolta Global- Esquerra Anticapitalista. Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista volem expressar la nostra solidaritat amb la lluita dels treballadors i treballadores de Panrico, en vaga indefinida des de diumenge 13 d’octubre.


 • Llei Wert: un nou i greu atac a l’ensenyament públic i al català

  21 d’octubre de 2013

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. La llei presentada pel ministre del govern del PP Jose Ignacio Wert suposa una involució sense precendents en matèria lingüística i educativa.


 • Tombem el govern corrupte, retallador i espanyolista de Rajoy!

  17 de juliol de 2013

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Corrupció combianada amb austeritat, retallades i ajudes a la banca: la recepta del govern Rajoy s’emmarca dins els plans del capital d’aprofitar la crisi per augmentar els seus beneficis a costa del benestar de la classe treballadora.


 • ‘Cas Mercuri: risc de degradació democràtica’

  2 de gener de 2013

  Isidre Soler, coordinador de l’Entesa per Sabadell. L’esclat del cas Mercuri ha generat una commoció generalitzada pel fet d’afectar de ple a l’alcalde i al seu entorn polític i familiar.


 • Declarem els nostres pobles i ciutats com a municipis antiracistes i antifeixistes

  23 d’octubre de 2012

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista del Maresme. El líder ultradretà Josep Anglada torna a visitar la comarca del Maresme i amb ell torna el seu missatge contra la convivència i els drets més elementals de les persones migrades.


 • Les dones no pagarem la crisi del capitalisme!

  6 de març de 2009

  Comunicat de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Avui, més que mai, entenem la lluita contra l’opressió de les dones dins d’una proposta de canvi radical de la societat que unifiqui reivindicacions, que sigui globalment i socialment just.


 • Carta d’agraïment als i les signants del manifest "Canviar el món de base"

  5 de febrer de 2009

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El nostre objectiu era presentar el Manifest amb 200 firmes de persones significatives dels moviments socials, dels sindicats, la universitat, el periodisme, etc, i n’hem rebut més de 1200. Volem donar-vos les gràcies per la vostra firma i col.laboració i informar-vos dels pròxims passos que tenim previst donar.


0 | 20 | 40 | 60


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici