,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2005 > #16 juny 2005

#16 juny 2005


 • Per un diàleg sense exclusions i el respecte a la voluntat del poble basc

  11 de juny de 2006

  Editorial de la revista RG#16
  El recent debat del parlament espanyol sobre el mal anomenat “estat de la nació” ha confirmat que el projecte de Zapatero presenta una notable continuïtat amb el dels governs anteriors, tant en la política econòmica i fiscal neoliberals (corroborada per la recent promesa de reduir l’impost de societats) com en la política de “defensa” otanista i pro-USA (sent el reforçament de la funció estratègica de la base de Rota el símbol de (...)


 • De la reivindicació de drets a la lluita per les llibertats del moviment gai i lèsbic

  9 de juny de 2005

  Eugeni Rodríguez [Membre del FAGC]
  Aquest any, any de l’aprovació a l’Estat espanyol d’una llei que permetrà a tothom que vulgui de casar-se amb una persona del seu mateix sexe, se celebra el 30è aniversari del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), i creiem que, tot plegat, és un moment idoni per reflexionar en quin punt es troba el moviment gai i lèsbic, i quina opinió tenim sobre les perspectives del moviment, com fer front a l’homofòbia i com (...)


 • El finançament a l’estatut: sobirania i solidaritat

  8 de juny de 2005

  Joan Fradera
  Només és una proposta del govern. Queda encara tot un procés de debat parlamentari (i de negociació amb CIU) per incloure el punt del finançament en el projecte d’estatut. Malgrat això, s’han disparat totes les alarmes. Zapatero ha dit moltes vegades que Catalunya ha de millorar el seu finançament. Però quan el govern amic de Catalunya fa pública la seva proposta, la desqualificació del PSOE i del Govern de l’Estat és immediata: “expulsió fiscal de (...)


 • Barcelona +10: No a la dominació neocolonial

  8 de juny de 2005

  Diosdado Toledano
  El 27 i 28 de novembre del 1995 va tenir lloc a Barcelona la Conferència Euromediterrània, amb la participació dels ministres d’Afers Exteriors dels quinze països membres de la UE i de 12 països del Sud i de l’Orient Mediterrani (PAM): Algèria, l’Autoritat de Palestina, Xipre, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Malta, Marroc, Síria, Tunísia i Turquia. Com a resultat de la Conferència es va aprovar per unanimitat l’anomenada Declaració de Barcelona (...)contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici