,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Qui som?

Catalunya   Estat espanyol   internacionalisme   Feminisme   Economia   Habitatge   França   Ecologia   laboral   política   repressió   Internacional   drets nacionals   anticapitalisme  

Documents

Web de RevoltaGlobal

 • Aixecar un programa per frenar la dreta i les seves polítiques al carrer i a les urnes

  2 de març de 2008

  La gent que lluita per actualitzar una perspectiva de transformació social de l’actual model socioeconòmic, ens hem d’esforçar per definir una sèrie de reivindicacions útils per bloquejar l’ofensiva neoliberal. (...)


 • 10 mesures bàsiques per a una política anticapitalista a Catalunya

  30 d’octubre de 2006

  Mesures programàtiques de Revolta Global

  Les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 1 de novembre són una ocasió important per a les forces d’esquerra, els moviments socials i el conjunt del moviment obrer de Catalunya per plantejar un seguit de demandes programàtiques bàsiques que trenquin amb les polítiques neoliberals actuals.


 • Tesis polítiques. "A l’esquerra del possible!"

  30 d’octubre de 2006

  Aprovades al Primer Congrés de Revolta Global

  Aquest document va ser aprovat al Primer Congrés de Revolta Global, celebrat a Barcelona entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre de 2006. Aquí es recull les principals tesis polítiques de la nostra organització.


 • Resolució sobre la qüestió nacional a Catalunya

  11 d’octubre de 2006

  Aprovada al Primer Congrés de Revolta Global

  Aquest document va ser aprovat al Primer Congrés de Revolta Global, celebrat a Barcelona entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre de 2006. Es recull la posició i el discurs de la nostra organització davant la qüestió nacional catalana.


 • Manifest d’Unificació de Revolta Global

  6 de setembre de 2004

  Aquest Manifest Polític va ser aprovat al Congrés Fundacional de Revolta Global celebrat el 12 de juny a les Cotxeres de Sants. Aquest Congrés fou la culminació d’un procés de debat, discussió i treball conjunt entre tres col·lectius diferents: l’ARA, Batzac i el Col·lectiu per una Esquerra Alternativa.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici