,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2007 > #30 desembre-gener 2007

#30 desembre-gener 2007


 • Programari lliure: el ’comunisme’ modern

  28 de gener de 2007

  José Téllez. Fa uns mesos, Bill Gates, president de Microsoft i l’home més ric del món, va sentenciar que ’els partidaris del programari lliure són els comunistes moderns’. Aquesta frase ha causat gran debat entre la comunitat copyleft.


 • Un model de consum al servei del capitalisme i del patriarcat

  26 de gener de 2007

  Esther Vivas. De quin model de ’dona compradora’ estem parlant? En definitiva, es tracta d’un model emmarcat en els paràmetres del sistema capitalista i patriarcal: ’dona per a consumir més’ i ’dona que consumeix per a...’.


 • Lluita de classes, esquerra anticapitalista i partit revolucionari a Europa

  19 de gener de 2007

  Andreu Coll. Construir blocs anticapitalistes amplis és vital perquè hi hagi esquerres amb representació parlamentària capaces d’amplificar el discurs crític, de donar suport a les lluites socials i de tornar a organitzar els sectors socials abandonats per l’esquerra tradicional [...]


 • Nosaltres soles

  15 de desembre de 2006

  Sandra Campañon. Darrerament s’ha qüestionat, en diferents entorns, la necessitat dels espais només de dones per portar a terme la lluita feminista. Tradicionalment el moviment se l’ha plantejat al revés: necessitem espais mixtos?


 • Sinistra Critica: Esquerra anticapitalista vs. Esquerra de govern

  6 de desembre de 2006

  Carlos Sevilla. ’Amics del mercat els exmarxistes?’ Amb aquesta pregunta s’interrogava fa uns mesos el setmanari britànic The Economist sobre la composició del govern Prodi, infestada d’una classe política hereva de l’antic PCI i, en menor grau, de la Democràcia Cristiana.


 • Un govern ’d’entesa’... Amb qui?

  Editorial RG#30 desembre-gener 2007

  3 de desembre de 2006

  La muntanya ha parit un ratolí. Després de dies de discretes negociacions en “petit comité”, vet aquí que la investidura de Montilla com a president de la Generalitat ha estat l’ocasió per donar a conèixer el programa del nou “govern d’entesa”.contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici