,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2007 > #33 abril 2007

#33 abril 2007


 • Sobirania alimentària, objectiu polític

  30 d’abril de 2007

  Esther Vivas. L’accés, per part del petit camperolat, a la terra, a l’aigua, a les llavors... no és avui un dret garantit. La liberalització agrícola i comercial sotmet una immensa part de la població que viu de l’agricultura (...)


 • L’Extrema Dreta a l’Estat Espanyol: Un nou ascens?

  27 d’abril de 2007

  Miguel Urban. L’extrema dreta està acaparant una atenció mediàtica inusitada en els últims temps, gràcies a la seva visualització en les manifestacions frontistes del Partit Popular i al seu activisme juvenil, cada vegada mes intens. Aquest tractament mediàtic ha obviat sistemàticament la qüestió dels partits o organitzacions polítiques de la ultradreta (...)


 • No als acomiadaments en SAS!

  Que SEAT recuperi la producció i absorbeixi tota la plantilla!

  26 d’abril de 2007

  Comissió sindical de Revolta Global. El passat dia 1 de març SEAT i SAS havien acordat l’extinció anticipada del contracte de subministrament de taulers de control que actualment es fan en la factoria d’Abrera, passant a realitzar aquesta producció l’empresa Peguform. (...)


 • Prodi bis, un govern impermeable als conflictes

  25 d’abril de 2007

  Carlos Sevilla. La recent crisi de govern, desencadenada per la seva orientació en matèria de política exterior, s’ha resolt amb una reedició, aquesta vegada com a farsa, del govern Prodi: el Prodi bis.


 • Núria Pòrtulas, segrestada per l’estat

  23 d’abril de 2007

  Carlus Jové. A l’hora d’escriure, ja han passat dos mesos des de la detenció de Núria Pòrtulas sota l’amparament de la Llei Antiterrorista, que permet la detenció cautelar i l’empresonament preventiu amb dret a incomunicació. Tan sols 35 dies després de la detenció pogueren els seus pares visitar-la.


 • Cent dies de grisor

  Editorial RG#33 abril 2007

  1 d’abril de 2007

  L’executiu que presideix José Montilla compleix tres mesos d’existència. Tres mesos consagrats essencialment a mirar d’anestesiar la societat catalana. Perquè governar, “l’Entesa” governa ben poc - i, el més sovint, malament. [...]contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici