,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Comunicats

repressió   laboral   drets nacionals   Habitatge   Catalunya   política   Internacional   internacionalisme   Economia   França   Estat espanyol   Ecologia   anticapitalisme   Feminisme  

Declaracions

Web de RevoltaGlobal

 • Contra la violència masclista, Resistència feminista!

  24 de novembre de 2013

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Un altre 25 de novembre es tornen a omplir les xarxes socials de llaços negres i els carrers de silenci recordant les dones mortes per la violència masclista.


 • Contra la reforma de les pensions del govern del PP. Ensorrem el govern dels de dalt!

  4 d’octubre de 2013

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Amb l’atur i la reforma laboral ens redueixen els salaris… i ara vénen per les pensions.


 • L’11S: un nou pas cap a poder decidir i cap a una República catalana

  20 de setembre de 2013

  Declaració Revolta Global – Esquerra Anticapitalista
  . Cal aprofitar l’aspiració a un Estat propi per anar més enllà i obrir un veritable procés constituent per a decidir quin model de societat volem.


 • Contra les noves directrius masclistes i homòfobes de la Reproducció Assistida a la Sanitat Pública

  24 de juliol de 2013

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El govern del Partit Popular continua anunciant iniciatives que tenen com a objectiu acabar amb el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos.


 • Les dones no pagarem ni la crisi ni el deute de l’1%

  7 de març de 2013

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El 8 de març seguim sortint al carrer perquè sense les dones s’esfondra el sistema i perquè sense el feminisme la lluita està incompleta.


 • Davant el Decret del Govern sobre els desnonaments

  4 de desembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  El moviment social -encapçalat per les PAH- ha aconseguit que els desnonaments passin de ser tragèdies privades invisibles a un esdeveniment públic que commociona la societat. Davant aquesta pressió social, el PP ha respost creant expectatives que finalment ha defraudat.


 • 25N: Els retalladors retallats... i amb un cavall de troia dins del Parlament!

  26 de novembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. El gran repte de fons de l’esquerra catalana és construir una força que pugui arribar a ser majoritària a la societat i derrotar les forces de l’austeritat que ens ofeguen dia a dia.


 • 25N: Si toquen a una, ens toquen a totes i tots!

  20 de novembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista en el Dia Internacional contra la Violència Masclista. Un any més ens veiem obligades i obligats a sortir al carrer per reivindicar el dia contra la violència de masclista.


 • “Milions de persones han d’organitzar-se i prendre el poder”

  14 de novembre de 2012

  Entrevista a Francisco Louça, del Bloco d’Esquerda de Portugal

  Diagonal.Francisco Louça (1956), diputat al Parlament portuguès en representació del Bloco de Esquerda, és un referent en la història de l’esquerra anticapitalista europea.


 • 14-N: Aquest és el camí que cal aprofundir

  26 d’octubre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista.
  Per nosaltres el 14-N té sentit com a començament d’un llarg procés de mobilització social sostinguda fins a derrotar l’austeritat i derrocar a Rajoy, Mas i la Troika. Aquest és l’objectiu.


 • Eleccions 25N: derrotar les retallades, construir una alternativa

  17 d’octubre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Avui més que mai es fa evident que cal canviar el món de base. Construir una alternativa unitària i amb àmplia incidència social serà resultat de la confluència de moltes persones i organitzacions. És un projecte que està per fer però que és tan necessari com possible.


 • Avortament per decisió de les dones, en la sanitat pública i per a totes!

  27 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista davant el 28 de setembre, Dia Internacional per a la Despenalització de l’Avortament. La interrupció de l’embaràs, com la resta de les prestacions sanitàries, és un dret que ens volen arrabassar.


 • Syriza catalana? Sí, per combatre la crisi i el règim.

  25 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Una “Syriza catalana” ha de ser un projecte per combatre la crisi i no per gestionar-la, i per ensorrar l’actual Règim nascut a la Transició i no per apuntalar-lo.


 • Contra la pujada de taxes, encenguem els carrers. No pagarem el seu deute.

  23 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. La pujada de taxes dificultarà l’accés universitari i precaritzarà encara més la vida de la majoria d’estudiants, però no ens enganyem: les nostres taxes tampoc no serviran per a pagar “el deute” i sortir de la seva crisi.


 • Barcelona World, la torna d’Eurovegas

  17 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  El projecte Eurovegas canvia d’ubicació i els arguments per rebutjar-lo continuen intactes. "Ni aquí, ni enlloc!" és un dels crits més destacats de les mobilitzacions populars que continuen obertes des del territori, des del Baix Llobregat i des de molts punts del país.


 • Després de l’11S: la República catalana és el futur. Retallades no!

  15 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Estem davant un punt d’inflexió en la història de la societat catalana. Per primera vegada una àmplia majoria de la població reclama de forma clara la independència de Catalunya i el trencament del règim nascut el 1978.


 • Trenquem el Règim! República Catalana. Stop retallades i plans d’ajust!

  8 de setembre de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista per l’11 de setembre

  El Règim nascut a la Transició s’esgota. La crisi fa saltar tots els falsos consensos, totes les imposicions del passat. Ara més que mai cal lluitar per la llibertat nacional del poble català i per una sortida social a la crisi capitalista.


 • Davant els nous atacs de la dreta contra el dret de les dones a decidir

  27 de juliol de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista defensem la plena autonomia i la llibertat sexual i reproductiva de les dones.


 • Nacionalització d’YPF. No a l’imperialisme de Repsol!

  26 d’abril de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

  Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista denunciem les campanyes patrioteres espanyolistes com la que s’està orquestrant contra Argentina i creiem que no hi ha sortida a la crisi actual que no es basi en la solidaritat entre els pobles en la seva lluita (...)


 • Llibertat pels tres empresonats per la jornada de vaga del 29 de març

  1 d’abril de 2012

  Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. En el transcurs del dia 29, la major part de les detingudes van ser posades en llibertat, excepte dos militants de l’AEP i un altre de l’Assemblea del Clot que han ingressat a presó preventiva (...)


0 | 20 | 40 | 60 | 80


contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici