,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Comunicats

Catalunya   Economia   França   Feminisme   Internacional   Habitatge   Estat espanyol   laboral   internacionalisme   anticapitalisme   política   drets nacionals   Ecologia   repressió  

Full del mes

Web de RevoltaGlobal

 • Els sindicats no poden signar un pacte de derrota social! Cal anar a una altra Vaga General!

  21 de gener de 2011

  Full repartit a l’assemblea de delegats/es de CCOO i UGT del 20/01/2011

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Cal anar a una altra Vaga General per exigir la retirada de la reforma sobre les pensions. Només establint una nova correlació de forces podrem abordar una sortida de la crisi favorable a la majoria i barrar el camí a la dreta.


 • Cap tribunal mana sobre un poble

  9 de juliol de 2010

  Desobediència civil! Autodeterminació! República Catalana!

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. La sentència del Tribunal Constitucional qüestiona la preeminència del català, reafirma el poder centralista de l’Estat, consagra el dèficit fiscal. Un seguit d’interpretacions restrictives soscaven el treball legislatiu del Parlament. El concepte de nació, devaluat, no té cap força per a fonamentar una sobirania.


 • Front l’Europa dels poderosos: Lluitar, unir foces, bastir una esquerra anticapitalista

  5 de juny de 2010

  Revolta Global-Esquerra Anticapitalista. Aquests últims dies han estat plens d’amargues lliçons. Hem vist l’exèrcit israelià practicar pirateria i assassinat en alta mar contra la flota solidària que pretenia trencar el setge de Gaza.


 • Arriba el Fòrum Social Català

  13 de gener de 2008

  Revolta Global: el Fòrum Social Català té com objectiu ser un punt de trobada, d’intercanvi d’informació i de generació de propostes i alternatives dels moviments socials catalans que ens oposem a la globalització capitalista.


 • Quin desastre!

  25 d’octubre de 2007

  S’estan carregant els transports públics per fer negoci!

  Revolta Global. Hi a la implantació d’un model de ferrocarril basat en criteris mercantilistes que el deixa en mans d’uns quants perquè facin amb un servei públic negoci a qualsevol preu. Llegir+


 • La plena actualitat del Che

  7 d’octubre de 2007

  40 anys després de la mort del Che

  Full del mes d’octubre. Fa ara quaranta anys, l’octubre de 1967, Ernesto Che Guevara va ser capturat i posteriorment assassinat per un destacament de “Rangers”de l’exercit bolivià, especialment dirigit i ensinistrat per agents de la CIA.


 • Llibertat i drets socials: república catalana!

  7 de setembre de 2007

  Comunicat Revolta Global per a la Diada de l’11 de setembre

  No hi ha més camí que propiciar les resistències, la mobilització social i l’autoorganització davant cada agressió. Només així es podran anar creant les condicions favorables a l’autodeterminació. (...) Val a dir, la perspectiva d’una República Catalana.


 • Llibertat plena i incondicional per a Cándido i Morala!

  9 de juliol de 2007

  No a la criminalització dels moviments socials!

  Full del mes de juliol. El 5 de juliol, Cándido i Morala, a instàncies de les autoritats penitenciàries, tornaren a ser al carrer en ser-los atorgat el règim obert. Això representa una primera victòria importantíssima de les mobilitzacions a Astúries i a la resta de l’Estat.


 • Les llibertats polítiques i els drets civils estàn amenaçats...

  5 de juny de 2007

  ...defensem-los activament!

  Full del mes de juny de Revolta Global. Cal organitzar una resposta popular i ciutadana capaç de defensar i ampliar drets com el d’organització, vaga i manifestació…


 • Prohibit acomiadar, tancar o deslocalitzar empreses!

  1 de maig de 2007

  Full del mes abril-maig

  És hora de dir “Prou!”, de mobilitzar-nos en solidaritat amb les lluites dels treballadors i treballadores de SAS, Delphi, Iberia, SEAT, etc., de lluitar tothom conjuntament per l’objectiu de prohibir els acomiadaments, els tancaments i deslocalitzacions, per posar fi a la precarietat, reconquerint i ampliant els drets socials.


 • Les nostres vides valen més que els seus beneficis

  18 de març de 2007

  Per un habitatge digne

  Full del mes de Revolta Global. Calen mesures d’urgència social per solucionar el greu problema que vivim. Però aconseguir arrancar-les de la voluntat de la classe política i de les grans empreses especuladores només serà possible des de la mobilització social i ciutadana [...]


 • Sí al procés de pau! Sí al dret de decidir!

  1 de febrer de 2007

  CONCENTRACIÓ AQUEST DIUMENGE 28. Full del mes de Revolta Global. La lluita per la pau, per empènyer d’una manera irreversible tots els actors del conflicte al camí del diàleg, no pot tenir cap treva.


 • 21 de gener: fem costat a les plantilles de les empreses en lluita!

  10 de gener de 2007

  El progrés social vindrà de la mà de la mobilització de treballadors/es

  Full del mes de Revolta Global. No hi haurà cap avenç laboral ni democràtic sense mobilització social. I aquesta nova embranzida cal construir-la pas a pas, des de les resistències que sorgeixen a diferents indrets. [...]


 • Contra les infraestructures faraòniques (MAT i Quart Cinturó)!

  2 de desembre de 2006

  Pel transport públic, accessible i de qualitat!

  Full del mes de Revolta Global. Les grans infraestructures com ara la MAT i el Quart Cinturó, són un cas típic de submissió de les prioritats d’inversió pública als interessos del gran capital privat. [...]


 • Fora les tropes de l’Iraq, de l’Afganistan i de Palestina!

  9 de març de 2006

  Full del mes de Revolta Global [març 2006]
  Després de tres anys, no queda cap dubte que la invasió de l’Iraq ha portat encara més misèria a la població iraquiana i que la situació no para d’agreujar-se.
  Res no hauria justificat la invasió, però cada un dels motius oferts per Bush i companyia s’ha revelat completament fals. Que neutralitzaria les armes de destrucció massiva? No n’hi havia.
  Que com a part integrant de la guerra global contra el terrorisme, faria que (...)


 • Per la readmissió dels acomiadats/ades de SEAT

  11 de gener de 2006

  Contra la reforma laboral, organitzem la lluita i la solidaritat

  Revolta Global [full del mes de gener]
  en castellano
  L’acord entre la direcció de SEAT i els representants d’UGT i CCOO al Comitè Intercentres pel qual s’acomiada a 660 treballadors/as de manera forçosa, acord afavorit pel conseller de Treball del Govern del PSC-ERC-ICV-EUiA de la Generalitat i que ha tingut les benediccions del Molt Honorable President Pascual Maragall, és una càrrega de profunditat contra els últims reductes d’ocupació estable en les grans (...)


 • No als acomiadaments!

  12 de novembre de 2005

  Full del mes de Revolta Global [novembre’05]
  La direcció de Seat ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) per tal d’acomiadar un total de 1.346 treballadors i treballadores (10% de la plantilla actual) al·legant que, altrament, aquest any i els futurs tindrà pèrdues econòmiques. Aquesta mesura és el contraatac que l’empresa ha fet sobre la plantilla després que no acceptés una reducció de sous del 10%, que l’empresa pretenia dient aleshores que, (...)contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici