,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2007 > #37 setembre 2007

#37 setembre 2007


 • Guanyem els treballadors i les treballadores de SIMÓN S.A!

  28 d’octubre de 2007

  David Galdeano. El dia 5 de setembre del 2006 l’empresa Simón em van comunicar que em rescindien el contracte, després de portar sis anys com a contractat i lligat a un contracte de producció, i dos anys com a fix a l’empresa (...)


 • Bolívia: la Constituent a la cruïlla de camins

  15 d’octubre de 2007

  Josep Maria Antentas i Esther Vivas. Existeix una creixent tensió política a Bolívia relacionada amb el procés de l’Assemblea Constituent que ha comportat la realització de diverses “aturades cíviques” impulsades per les forces de dreta (...)


 • L’exigència inalienable a l’energia renovable

  7 d’octubre de 2007

  Valgui l’exposició sobre l’estat de la qüestió per prosseguir un debat que no hauria d’estar bandejat, sinó en una aclaparadora primera plana d’actualitat. Donar-li l’esquena ens exposa a la pitjor realitat imaginable i, alhora, aplana la presa de decisions al marge de la població.


 • Veneçuela: La reforma constitucional

  4 d’octubre de 2007

  Josep Cruelles. Parlar a Europa de la reforma constitucional proposada per Chávez requereix aclarir primer algunes de les coses que aquí se’n diuen i que la premsa i els mitjans de comunicació repeteixen, en perfecta sintonia amb la preocupació de la burgesia veneçolana i transnacional.


 • Cap a on va Pakistan?

  4 d’octubre de 2007

  Brian Anglo. El 14 d’agost el país va celebrar el 60 aniversari de la seva independència. Lluny d’haver-se consolidat, el seu futur sembla altament incert.


 • Lluita per la igualtat de condicions en el grup CCRTV

  18 de setembre de 2007

  Roque Martínez. Apart de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, amb el pas del temps la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) ha creat altres empreses més petites lligades a les noves tecnologies amb sous i condicions inferiors.


 • Serveis públics, privatitzacions i apagades

  Les misèries de la Catalunya lumpenestatutària

  6 de setembre de 2007

  Editorial RG#37 setembre 2007. L’espectacle de subdesenvolupament que ha patit la ciutat de Barcelona aquest estiu amb l’apagada del 23 de juliol és un botó de mostra del model de societat cap a la qual ens porta el caos socioambiental del neoliberalisme. [...]


 • França: el repte d’un nou partit anticapitalista

  Universitat d’estiu de la LCR

  5 de setembre de 2007

  Lluís Rabell. Rècord absolut de participació a la XVI edició de la Universitat d’estiu que, a finals d’agost, reuneix tradicionalment la Lliga comunista revolucionària per preparar el nou curs polític. Enguany, més de mil participants s’han donat cita a Port Leucate, prop de Perpinyà (...).contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici