,
Web de RevoltaGlobal
Arrel de la web > Revista > 2008 > #41 febrer 2008

#41 febrer 2008


 • Les dones europees, desiguals en matèria de drets sexuals i reproductius

  Pel dret a l’avortament lliure i gratuït a tot Europa!

  18 d’abril de 2008

  Sylviane Dahan. A la Unió Europea, cada Estat estableix diferents terminis màxims pel que fa a la interrupció voluntària de l’embaràs. En el cas de l’Estat espanyol, cap termini absolut no enquadra la realització d’un avortament.


 • Antiliberalisme o anticapitalisme? Les paraules i les coses

  23 de febrer de 2008

  Daniel Bensaïd: Tothom és antiliberal? En certa mesura i fins a cert punt. En diferents graus i de maneres diverses. Alguns en tindrien prou corregint els excessos del liberalisme més salvatge, sense qüestionar-ne la matriu capitalista. D’altres, voldrien canviar radicalment de programa.


 • V Trobades Confederals d’Espai Alternatiu

  12 de febrer de 2008

  Miquel Garcia. Els dies 7, 8 i 9 del desembre passat es van celebrar a Barcelona les V Trobades Confederals d’Espacio Alternativo/Espai Alternatiu. S’hi va fer palesa la consolidació experimentada en els últims tres anys, i l’existència d’una il·lusió generalitzada en la construcció d’una organització anticapitalista i revolucionària. (...)


 • Sinistra Critica. Construint l’esquerra anticapitalista

  7 de febrer de 2008

  Carlos Sevilla. Mentre se succeeixen les crisis en algunes de les formacions més representatives de l’esquerra anticapitalista europea, altres experiències tenen molt bona salut. Aquests són els casos de la LCR a França i de Sinistra Critica a Itàlia.


 • L’Educació no és una mercaderia

  6 de febrer de 2008

  Ramón Oña. El passat 16 de novembre, el Conseller d’Educació Ernest Maragall va presentar el Document de Bases de la Llei d’Educació Catalana, unes bases que obren l’ensenyament públic a la privatització. (...)


 • Sense treva

  Editorial RG#41 febrer 2008

  2 de febrer de 2008

  A cavall entre dos cicles, les lluites obreres que estem vivint aquestes últimes setmanes –Mercedes, Frape, TMB o la vaga dels serveis de neteja del Metro de Madrid– contenen elements característics de l’etapa que deixem enrere. (...)contacte revolta global contacte  |  contacte amb el webmaster webmaster  |  Seguir la vida del lloc RSS 2.0  |  tornar a dalt inici